AKTUELNO

Detalji iz porodice Đogani se sve više otkrivaju.

Luna Đogani je tokom svog šestomesečnog boravka u ubedljivo najpopularnijem rijaliti programu ,,Zadruga" i te kako privukla ogromnu medijsku pažnju dok pred kamerama svakodnevno otkriva detalje iz života.

Ona često priča i o životu njene majke Anabele Atijas koji je, prema njenim rečima, bio izuzetno težak. Kap koja je prelila čašu bila je i odnos koji su njeni roditelji imali, kao i razlozi zbog čega oni više nisu u srećnom i skladnom braku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna je na osnovu toga dodala da je njen otac varao njenu majku, a da ni maltretiranje nije izostalo.

Iako su mnogi pomislili da se tu njena priča završila, ona je u razgovoru sa svojim dečkom Slobom Radanovićem otkrila još jedan šokantan podatak koji će, verovatno naljutiti njenog tatu, s obzirom na to da je u jednom intervjuu izjavio da Luna previše priča i da su to ipak privatne stvari.

Foto: Printscreen Instagram

Ona je u nastavku priznala da je Gagi Đogani bio siromašan toliko da je živeo na ulici, pa je zbog toga bio primoran čak i  na krađu.

Moj tata je bio siromašan, moja baka je rodila dvanaestoro dece. Moj tata je krao, snalazio se na ulici, živeo je na ulici, bukvalno i onda ti se desi da zaradiš milione - ispričala je, između ostalog, Luna.

Pink.rs

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

'