AKTUELNO

Mina Vrbaški imala je zanimljivo pitanje za svog cimera.

U ,,Igri istine" moglo se čuti šta su sve takmičari pokušavali da sakriju od očiju javnosti, a Mina Vrbaški je iskoristila ovaj trenutak kako bi Milanu Miloševiću postavila jedno intimno pitanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Čula sam da ti napolju imaš vezu 20 godina, pa me zanima da li je to tako , a ako jeste zbog čega nisi ništa o tome izneo ovde, ali zanima me zbog čega to sa nama nisi podelio i kako uspevaš da to sakriješ - upitala je Mina svog cimera.

Milan nikada do sada nije pričao o svom emotivnom životu, a zbog ovoga je nastao muk u prostoriji zbog toga što su svi željno iščekivali da čuju šta će on na sve ovo i odgovoriti.

Bilo je vidno da takmičar nije imao problem da da odgovor na ovo pitanje, ali nije sakrio ni da je bio i te kako zbunjen kada ga je ukućanka baš to i upitala.

Foto: TvPink Printscreen

Malo sam zatečen, jesam, 20 godina sam u vezi. Nisam to nikada pričao, jer to nikada nisam ni potezao. Nikada nisam pričao o svom životu, niti me to neko nekad pitao ovde. Mislim, nisam to krio, ali uopšte ne mislim da treba da pričam o tome, ni da pridajem značaju. Moram biti iskren, ja sam novinar, nikad se loše o meni neće pričati, tako da nema potrebe da se piše o tome. Uglavnom, ja sam srećan i zaljubljen i voljen, to se na meni vidi u fazama kad sam u depresiji naročito i to je to - rekao je Milan.

Ovo je sasvim sigurno iznenadilo i širi auditorijum, a kako je izgledalo ovo izlaganje možete pogledati u nastavku.

K. R.

#Mina Vrbaški

'