AKTUELNO

Sve izašlo na videlo!

U toku je 'Igra istine' Mione Jovanović i Stanislava Krofaka u hotelu. Stanislav je otkrio detalje oko ulaska u rijaliti, progovorio o tome šta ga je najviše zabolelo dok je gledao Ša i Mionu previše bliske.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel si mislila da ću ući u Elitu?

-Ja sam ti rekao da ne ulaziš ili da uđemo zajedno, kao i da ako uđeš naknadno da ti ne bih verovao. Mislio sam da ne bih išao do te granice da blejiš tu sa mnom, mislim da si hteo da uđeš namerno da se ispromovišeš. Kad sam čula da si gostovao u emisiji, tad sam počela da sumnjam da ćeš da uđeš, imala sam u sebi da ćeš da uđeš ali nisam verovala -rekla je Miona.

-Najviše su me pogodili medvedići, kad ste stajali pred mesečnicu i on govori vidi Stanislave kako lep par i onda te je on na silu povukao da ga poljubiš. Ja u autu posle toga i neko me zove, tad sam video broj da me zove voditelj iz emisije, tad su me pitali da li bih došao da komentarišem i odbio sam. Rekao sam da me ne zanima sve to. Ja medijima nisam dva meseca odgovarao, kad me je nazvala devojka ja sam rekao da moram u Beograd poslovno za 10 dana, ona me zove posle 10 dana i kao gde ćemo se naći, ja dao intervju tad i posle došao ne Dedinje u emisiju -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si imao potrebu da gostuješ da pričaš o meni? -pitala je Miona.

-Pa ja sam pričao za to što me je on ponižavao, posle su me zvali na sastanak. Ja se ujutru probudio i video koliko ima pregleda video, to je karambol bio. Posle sam otišao na sastanak i rekao da mi nije sila da uđem unutra jer imam posao napolju, tad sam potpisao ugovor, otišao u Zagreb, sredio posao i onda ušao ovde. Ne bi ni jedna budala odbila takve uslove -rekao je Stanislav.

-Ti si mogao na finalu da dođeš kao moja podrška i da dobiješ javno izvinjenje -rekla je Miona.

-Ajde da me je spominjao jednom nego svaki dan i da ja nisam ušao unutra ko zna kako bi se nastavilo -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja