AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Danas nastavljamo sa intrigantim pitanjima koja su postavljali dragi gledaoci. Prvo pitanje postavljeno je Jovani Tomić Matoroj.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Matoru: Kako to da svaka devojka se pere posle odnosa sa tobom?

Pere se logično kad se vrati na muškarce, bila sam i ja u katastrofa odnosima. Mislim da je to zbog opredeljenja. Ne znam šta im fali ali pravo da ti kažem, ja ne mislim da devojke koje su bile sa mnom su isključivo strejt, možda se dodvoravaju, mislim da se nikad ne vraćaju u strejt fazu. Onda im ja izgleda dođem kao eksperiment, ako je neka raspoložena onda sam i ja -rekla je Matora.

Pitanje za Janjuša: Da li si plakao tokom radija zato što si shvatio da si izgubio ženu svog života?

Ne, nisam izgubio ženu svog života -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema on razlog da plače zbog mene, ja sam mu bila strastveno zadovoljstvo. On je plakao zarad svoje žene -rekla je Aneli.

Pitanje za Miljanu: Nije ti Zola kriv što nije tvoja svadba pa si napustila devojačko veče?

Popila sam pa sam zato otišla, legla sam da spavam i sticanjem okolnosti sam srela Zolu, prebacila sam i dogodilo se šta se dogodilo, ja ne radim ništa zarad rijalitija -rekla je Miljana.

Svaka čast gledaocu, ona je najsujetnija osoba na svetu, napušila je sve kad sam dobio nagradu od novinara na zadugoviziji, ona se iskompleksira kad nema sa kim da igra i to je ubija -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja