AKTUELNO

Stao iz Janjuša i najstrašnije isprozivao njegovu bivšu!

U toku je podela budžeta Uroša Rajačić, on je dao mali budžet Slađi Lazić.

- Slađo, mali budžet. Juče sam te gledao kako čekaš frizera i baš sam razmišljao o čemu li ti tamo razmišpljaš. Imali smo dobar odnos i kad smo bili u hotelu. Ja sam mislio da ti sve foliraš - rekao je on.

Nakon toga je Bojani Pavlović dao mali budžet, a Anđeli Šparavalo mali.

- Bojana je dobar drug i čovek, totalni ludak. Mislim da nisi imala zaštitu i zato imaš potrebu da staneš na stranu pravde. Ja ti ne sudim jer si imala težak život, svi koji to rade su ozbiljni smećari. Ne volim kad ulaziš sa mnom u rasprave, ja znam da sam u pravu, ti znaš. Ja poštujem tvoj karakter i ličnost. Anđela ti si totalno luda, imaš problem kao Jovana pevačica - pričao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora Delić i Nenad Macanović su dobili male budžete.

- Ona će da te ostavi odmah kad pređete rampu. Ja mislim da ti nemaš m*da, a onda da je folirant koja je sa njim ušla zbog priče. Ništa niste postigli - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli Ahmić dobila je malu budžet.

- Mislim da si folirant i prevarant. Mislim da si ovo godinama planirala i da si rijaliti fantik. Ti si komentarisala situacije iz pete sezone, fantik si i videlo se to kad si Maji govorila da opere zubiće. Ti si ovde pominjala nekog Alena, govorila da si zaljubljena. Smatram da si žena koja uništava tuđe živote i drago mi je da te je prirodna selekcija spojila sa kačkavljkama koje ovde sve foliraju i rade sve zarad rijalitija. Janjuš je od tebe napravio žrtvu i sve što si htela da napraviš od sebe - pričao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.