AKTUELNO

Razgovor između ovo dvoje ukućana pogledali su svi takmičari!

Voditeljka Rada Radenović posetila je Belu kuću kako bi zajedno sa svim ukućanima pogledala priloge u kojima se mnogo toga reklo o pojedinim takmičarima, a da oni za to i ne znaju.

Naime, ovoga puta Luna Đogani imala je veoma zanimljiv razgovor sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, u koji je bila uključena niko drugi nego Kristina Kija Kockar.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Đekson je savetovao Lunu da pokuša da ignoriše svaku situaciju koja je vezana za Kiju i Slobu iz razloga što je evidentno da njen dečko provereno više ništa ne oseća prema svojoj još uvek zakonitoj supruzi i da će ga izgubiti ako nastavi da mu pridikuje.

Ona nije bila sigurna da može da joj veruje, tako da nije sve ni crno ni belo. Ja sam nju ubeđivao da čak i ako se Kija loži na Slobu, on voli Lunu i nikada nije pokazao interesovanje za Kiju u kući. I rekao sam joj da lik može da se istripuje i da ga izgubi ako bez potrebe kreće da ga smara oko toga - bio je otvoren Đekson.
Ja sam videla da ona želi da on peva, isto kao i ja. I ja sam mu rekla ajde da idemo u pab jer znam da to želiš, a meni je bilo jako neprijatno dok je on pevao, a ona je bila srećna i ispunjena zbog toga. Ja sam samo htela da legnem i da spavam, a ti si legla na krevetu pored mene i pričaš sa Milanom o Slobi i to o njegovom penisu - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kristinu su ova pridikovanja i te kako iznervirala, pa je i ona rekla šta misli o celokupnoj situaciji.

Ja imam pravo da pričam šta god hoću, ne znam odakle ti pravo da ljutiš zbog toga. I nemaš prava da kažeš do kada ću ja još pričati o njemu ili neću. Ako svi pričaju, valjda i njegova žena može. A ako ćemo o tome ko šta radi pred nekim, nemoj da se nastavljamo. Ja sam rekla da to meni smeta, ali nikad nisam rekla da bih vam to ikad zabranila - branila se Kija.

I Milan koji je sa Kijom razgovarao o Slobi obrazložio je i kako su se dotakli teme o njenom još uvek zakonitom suprugu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Goca je prvo pitala da li ona jedva čeka razvod, a ona je rekla je da ne bi volela da se pojavljuje, već njen zastupnik. A ja sam na sve to rekao da je ona imala vremena da gleda ovo 3 meseca i da joj se stvari poslože. Ona je mogla da dođe sa koferom i da kaže da će ona pored njega da legne. To bi bio drugačiji nastup i išlo bi drugim tokom. Ona je došla ovde, ponašala se najnormalnije, a o Slobi smo pričali, nikad ga nismo pljuvali! - rekao je Milan.

Miki Đuričić je takođe imao komentar zbog svega što su ukućani izjavljivali, a reči je uputio Luni.

Ja mislim da si ti sa njim opsednuta, ti samo o njoj pričaš, ja Kiju napadam kad nije u pravu, ali sad je u pravu sto posto! Takav utisak ostavljaš da si sa Kristinom opsednuta!

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svađa je bila žestoka, a takmičari su još toliko toga izgovorili u vreme rasprave. Detaljno možete pogledati u nastavku.

K.R.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miroslav Miki Đuričić

#Nemanja Đerić Đekson

'