AKTUELNO

Puca po šavovima!

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović nastavili su konverzaciju o svom problemu.

Posveti se i prestani da mi pričaš o bivšem odnosu, makar nam stiglo i milion pitanja. Ako si donela odluku da budeš sa mnom, budi sa mnim. Nikog ne držim na silu, radi kako osećaš - rekao je Ša.

Najiskrenije, ne kajem se što sam u vezi s tobom, nego jer sam ti pričala neke stvari za njega. Kajem se što nisam raskinula i pre ulaska jer su mi smetale neke stvari. Ne znam šta tebi nije jasno - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas si p*srala našu vezu i mene. Zbog svake tvoje izjave, ljudi povezuju sa si sa mnom na silu. Bilo šta što kažeš je neka vrsta emocije. Ja dobijam poniženje, a ti se šepuriš i smeješ. Ceo svet mi se smeje jer ispadam manijak. Znaš kako je meni kao čoveku koji treba da izađe napolje - rekao je Nenad.

Svi imamo život napolju, gledaš samo svoje d*pe. Kad si rekao da smo imali s*ks, ni tad nisi gledao moje - odbrusila je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Stavi tačku na taj odnos, j*bala si mi majku, stani molim te - rekao je Aleksić.

Dok nisam pričala o tome danas, naše teme su bile ti meni ne veruješ, ne znam šta će biti napolju. Poslednjih mesec dana mi j*beš majku zbog svojih sumnji - rekla je Jovanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek daješ materijala - rekao je Nenad.

Nemam uopšte želju ni da te zagrlim kad mi tako ispereš mozak. Rekla sam da ću doći kod tebe, ti nisi siguran - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako te ne zanima momak, kažeš rekla sam šta sam imala. Praviš me budalom. Probaj da me ispoštuješ poslednji put, molim te. Mene sramota koliko sam ja njega puta spominjao - kazao je Ša.

Imam dečka koji mi ne veruje ni jedan posto - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Što me ne ostaviš onda, zbog rijalitija - pitao je Ša.

Sram te bilo. Što ti mene onda ne ostaviš - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Volim te, čekam da vidim kako će biti napolju - rekao je Aleksić.

Ološu jedan podli - odbrusila je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković