AKTUELNO

Strasti se ne smiruju.

Ljubavni par Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson svoju ljubav i strast ne kriju pred ukućanima kao ni pred širokim auditorijumom. Njih su sinoć u seksu uhvatile  Snežana Mišković Viktorija i Sanja Stanković, ali Mini i Đeksonu ovo nije odvratilo pažnju, već su nastavili samo još strastvenije. Da njihova strast ne jenjava može se primetiti kada god obratite pažju na njih dvoje.

Mina je krenula do garderobera da pronađe adekvatnu garderobu za sebe, ali Đekson nije časio ni časa i odmah je potrčao za svojom dragom da je zagrli i poljubi i da je, neki bi rekli, pošteno ispipa. Ali, to nije sve. Đekson je od svoje drage tražio da rade "one stvari" i to baš u garderoberu, gledajući na kamere povremeno.

Foto: TvPink Printscreen

Jesi li ti normalan? Pusti me, šta mi radiš ovde? Ne mogu ovde. Šta hoćeš ti, pusti me. Ponašaj se ovde. Obezbeđenje! Ne mogu to ovde. Vidiš da mi gaziš stvari, ostavi me.

Foto: TvPink Printscreen

Hajmo ovde, mala. Hajde, pi*ko jedna mala. Da te ostavim? Šta ti je, što si se us*ala. Neću ti ništa, šta ti je. Hoćeš da ti pokažem zeku, hajde? - molio je Đekson, dok je Mina jasno rekla da zna kako izgleda njegov zeka.

Foto: TvPink Printscreen

Vrlo brzo je uspela da ga izbaci iz garderobera i natenane je birala garderobu za sebe.

PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO SE Minin dečko, ona u ŠOKU, ostala bez teksta, a Krunićka joj bila najveća podrška! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

J. Č

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'