AKTUELNO

Odabrao stranu!

U toku je emisija 'Elita - Izbacivanje'. Večerašnja voditeljka je Ana Radulović. Njen sagovornik u studiju je otac Taki Marinković. On je otkrio da je na strani Asmina Durdžića u sukobu sa Ahmićkama, te otkrio kako Stanija i Durdžić uživaju u srećnoj vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš susret Site i Aneli kao i o onome što je pričala u studiju, kao i o zapaljenom automobilu? -pitala je Ana.
Ovo je emotivan susret, ipak joj ona čuva dete, njoj je to mnogo značilo. Što se tiče paljenja automobila ja ne znam ko je to uradio, policija radi svoj deo posla i žao mi je što sam uperio prste u nju
Da li si se čuo sa Asminom? -pitala je Ana.
Ne, samo sam mu poželeo sreću sa Stanijom i to je to, ja nemam problem sa Asminom niti Sitom, čuo sam se sa Stanijom ona je naš kućni prijatelj i zaista je volimo svi, o njoj sve najlepše. Asmin i ona su u srećnoj vezi i neka uživaju -rekao je Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš Sitine izjave u studiju? -pitala je Ana.
Istina ima dva kraja ja verujem Asminu u svemu, ne znam da li je bio sa Sitom, nisam pristalica Ahmićeve strane -rekao je Taki.
Zašto Lepi Mića ne voli Maju? -pitala je Ana.
Kad sam mu preneo poruku nije mu bilo dobro, on nije doveo nju u rijaliti i onda ima svoje favorite, sa njenim mozgom ne može svako da se igra, kad me vidi napušta kafić -rekao je Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja