AKTUELNO

Ne štede je!

U toku je emisija ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Anđela Šparavalo iznela je svoje mišljenje, Miljana se odmah ubacila.

Gotivim Zolu, dobar je lik. Super smo, nije me loše ni pogledao. Stefani i on su mi preslatki, furajte to. Miljana je izrod, kleptoman, lažov, folirant, vređaš mrtve i porodice, odvratna si i bipolarna. Jedna obična dr*lja, gadiš mi se. Lošiju osobu nisam upoznala. Poslaču Miljanu, ostavljam Zolu.
Meni je čast kad ovakve osobe komentarišu mene.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš Rajačić sledeći je nominovao.

Zola mi odgovara, možemo da zabeljimo ovako. Inteligentan je i zanimljiv. Imaš i te kodekse, što je retko, tako da ćemo se družiti.
Miljana i ja imali smo međusobno poštovanje. Skakao sam da te odbranim do skoro, ali onda si počela da mi dobacuješ. Ti si ovde najveći monstrum, budi stoka. Ostavljam Zolu, šaljem Miljanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Cvijanović dobila je reč.

Neću kuditi Miljanu, zna gde je pogrešila. Bila je dosta puta uz mene, ali dosta je namučena. Izgubila se, ali ne mislim da je loš čovek. Savetujem ti da se odmoriš do sledeće sezone.
Zolu jako gotivim, znam da ti se Stefani sviđa i želim da se desi ta veza. Nikad mi reč nisi rekao. Zolu šaljem, Miljanu ostavljam.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković