AKTUELNO

Šok!

Voditelj i novinar, predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević, nastavio je razgovor sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Nije me ni zvala na 40 dana, Kruna mi je rekla da neće ni dovoziti Krunu, pa je vozač išao po nju, jer nije htela više da je dovozi. Eto, toliko o tome što se tiče dogovora za nju (Enu) - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li smatraš da si i ti takođe taj koji bi trebalo da promeni neke stvari da bi sa njom normalno funkcionisao ili samo ona ne valja i ima greške - pitao je Darko.
Naš najveći problem je bio poverenje, da li jedno s drugim planiramo ono što smo pričali ili je to bilo samo zaje**ncija. Takođe, mislim da je sa moje strane uticalo to da nismo jedno drugom verovali, ljubomora koja je preovladala dosta u našem odnosu i s jedne i s druge strane - rekao je Janjuš.
Je l' si imao potrebu nakon što se ispostavilo da je trudna, da je pozoveš i kažeš onako ljudski i muški: "Izvini" - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam joj to, sedeli smo zajedno. Ona i ja nismo bili jedno za drugo, to nigde ne bi vodilo. Jasan mi je stav, tu sam, ne znam da me neko ubeđuje na nešto kada ja kažem da sam tu - rekao je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić