AKTUELNO

Problemi oko egzistencije!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Voditelj je Milan Milošević. Danas nastavljamo sa klipovima ogovaranja, spletki i podvala koje ukućani do sada nisu videli. U prvom video klipu Janjuš i Stanislav pričaju o njegovoj ćerki Kruni i osećanju griže savesti zbog propuštanja njenih najboljih godina.

Ovde pričam o Kruni, ne o ženi, evo ja ću sve ovo da izdržim. Jasno se vidi da se pričam o mojoj ćerki -rekao je Janjuš.
Evo i da priča o ćerki, zaparala mi je jedna rečenica uši, govori, šta je sebi uradio i kad izađe da provede sa njom vreme
Mani se folirantu odma napadaš samo sam pričao o Kruni, da pakao je šta sam napravio od kako sam odsutan od nje, zato sam rekao da želim da joj nadoknadim sve što sam propustio -rekao je Janjuš. Sad ima već 10 godina odrasla je i sve njene najbolje godine sam proveo ovde. Evo ako bog da rekao sam joj da ću joj kupiti stan kad izađem -rekao je Januš.
Kako misli da kupi ćerki stan a da izdržava mene i dete, kako da kupi od čega će onda da živi? Kao da menja mišljenje o tom stanu, mnogo je neodlučan u tome -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo što uradim odavde je da ću joj kupiti stan u Ulcinju i da ima stan na moru, koji će moći koristiti
Totalno je normalno da će kupiti ćerki stan, ja nemam ništa protiv toga, tako ću i ja Nori uraditi takođe ali on meni to nikada više nije spomenuo -rekla je Aneli.
Ovo su monstrumi ovde, žena je imala traume iz prethodnog braka, ne zna šta će sa detetom i onda još svi skaču na nju. Ti treba da abortiraš i kraj priče -rekao je Mića.
Tako će i biti jasna sam kao dan -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja