AKTUELNO

Priznala da li će nakon Elite živeti sa 20 godina starijim reperom!

Tokom emisije "Gledanje snimaka" došlo je do nove žestoke svađe između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović.

Da li imaš odgovornost ako njeni ne žele da te vide u život? - pitala je Ivana Šopić.
Je l' imaju oni? Obostrano poštovanje. Ja njih ne vređam, ona je dala reč da nešto neće uraditi. Mene neko da vređa, a ja da ukažem poštovanje. Mene oni nisu prihvatili i nikad ne bi - govorio je Ša.
Njega boli uvo za to. Ja sam njemu rekla da ne priča da će meni biti lakše da ispeglam - dodala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni ako budu hteli da razgovaraju sa mnom ja sam uvek tu za normalan razgovor. Ako mi ukažu poštovanje, ja ću da ukažem poštovanje do neba - govorio je Ša.
Neće sigurno posle onoga što si izjavio. Šta su oni tebi rekli? - pitala je Miona.
Da sam matorac, sve najgore. Nakon svega sam nasilnik, a ja dečko njihove ćerke. Ako mene vređaju, neka se oglašava i Kiza. Ima pravo da brani svog sina - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svakako živim u Beogradu, kod njega ako bude sve kako treba - rekla je Miona.
Eto, opet daje prostor, ako sve bude kako treba... Kako kažu mama i tata. Poštovanje ukazujem svakome ko ga meni ukaže, ako me poštuješ ja te maksimalno poštujem - pričao je Aleksić.
Nemoj slučajno moji da te dirnu. Tebe za moje boli uvo, a ja za tvoje ništa nisam rekla. Mene ovo smara, on smara sa ovim glupim pričama. On priča gluposti - rekla je Miona.
Nju ne zanima šta moji misle, a traži da mene zanima - nastavio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da mene Kiza gotivi, izgrlio me je kao svoje dete i pričao je za Novu godinu sa mnom više nego sa njim. Nema šta da poštuješ moje, ne želim, nisi ih ispoštovao. Moji su njega ocrnili jer su rekli da nije za mene jer je oženjen i stariji. Ako je to crnjenje... - rekla je Jovanovićeva.
Za mene je to uvreda i nepoštovanje, a trudio sam se da poštujem. Ako ona traži poštovanje prema njenima, onda ja tražim poštovanje prema mojima - dodao je Ša.
Budi lagan, nemoj da mariš kao ni do sad. Ja bih ponovila sve isto - poručila je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.