AKTUELNO

Odsvirala kraj!

U toku je debata. Učesnici glasaju za najpakosniju osobu u Eliti. Reč je dobila Žana Omnia.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da je Matora prevtljiva kada je njoj to potrebno. Ja sam se na ulasku ogradila da imam manje derage i više drage ljude. Matora je mene nazivala prijateljem , a nije mi pružila ruku kada sam ušla,. Ja i Matora nismo drugarice, drugarice. Rekla sam da mi je draga osoba, za prevare o novcu sam saznala ovdee, ja uvek želim da čujem dve strane. Ovaj Ivan je najpakosniji, on nema prijatelja, te brani Erminu, te Angelinu. Mi vidimo da e Matora i sada polupana što se tiče emocija prema Aniti, vidimo da Ivan želi da posvađa Matoru i Đedović. Mene zanima zašto se Matora brine da će Anita ispasti donja jer se Anđelo zaljubio u Đedovića. Ti onda trebaš biti zahvalna Đedoviću, ne znam
Kada sam ja tebi to rekla ti si meni rekla samo tako nastavi, to Anitu najviše boli - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod tebe postoji jedan drugi problem, ti shvataš stvari na svoj način u datim momentima kada ti odgovara. Ta tema uopšte nije povezana sa ovim. Anita znamo da je neko ko je ljubomoran - rekla je Žaba,
Meni je Žana rekla da sam pogodila u metu i da će Anitu to najviše zaboleti - rekla je Matora.
Ja to nisam rekla, a i sve da je tako zar ne bi trebala da budeš zahvalna drgaim ljudima - rkela je Žana.
Molim? Ti nisi rekla? - upitala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj ti meni molim. Ja nisam rekla to isto kao što okrećeš priču da znam za incident - rekla je Žana.
Da htela si da me zagrliš jer si popila, Aniti je to smetalo, nakon toga si ti nas zvala kod tvog drugara, ona nije htela da idemo. Sve bi bilo u redu da si mi rekla šta te briga, a ne da me podržiš - rekla je Matora.
Matora ne izmišljaj, ja sam imala samo dobru nameru prema tebi, a ti svakog ko ima dobru nameru ti oteraš - rekla je Žana.
Ti si lažov, ti si pristrasna prema osobama koje su prema meni bile najgore, pa ti ja reč nisam rekla. Da mi nisi postavila ovo pitanje, bilo bi sve drugačije. Rekla si mi ne trebaš da je vređaš, trebaš direktno tako to najviše boli. Kao što si mi rekla još mnoge stvari. Sada biram da se ogradim jer znam šta sam s tobom pričala - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Koje stvari? Mene to ne zanima, ja moj život živim i bez tebe. Prvo mesto Ivan, drugo mesto Jelena, nema potrebe da navodim i broj 3 Anđela Šparavalo. Ovu devojku nikada nisam uvredila, devojka koja ne mari za svoju porodicu - rekla je Žana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.