AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani večeras biraju između Ivana Marinkovića i Uroša Stanića kome žele da vide leđa. Na redu da nominuju su Nikola Lakić, Stanislav Krofak, Lazar Čolić Zola i Bojana Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš ume da bude jako perfidan i lukav, dopada mi se tvoj način igre ovde, ne sviđa mi se kad hijene skaču na tebe organizovano, sa tobom treba znati kako i zaista nemam nikakvu lošu emociju prema tebi, što se nas tiče uvek ćemo imati normalan vid komunikacije i odnosa. Ivan Marinković, neopevani gad i smrad, nikogović, neće nikada biti između nas nekih dobrih odnosa, vređao si mi nevenčanu suprugu, drago mi je što je ušao ove sezone i što je pokazao sebe u najgorem svetlu. Ostavljam Uroša i ostavljam Ivana -rekoa je Lakić.
Šta da kažem a čoveka koji je prodao kevu za soma evra, nema kredibilitet da priča o meni -rekao je Ivan.
Što se tiče Ivana imamo korektan odnos, sviđaju mi se njegovi stavovi, što se tiče Uroša on je jako inteligentan dečko ali provocira za stolom, da ga sretnem vani ne bi bilo dobro -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Uroša, on jeste duhovit i zanimljiv, ima smisao za humor i jeste onako viralan ali smatram da ne treba da provocira ljude, kad su baš u crvenom ne treba da dolivaš ulje na vatru. Time pokazuješ da imaš nijansu zlobe u sebi, pokazao si stvari koje su dosta zanimljive ali namerno imaš pravo na sve tako da ne znam šta bih više rekao. Ne volim kad me samo seksualno uznemirava, ja znam dosta ljudi koje su biseksualci i nemam ništa protiv toga tako da ti obećavam da te čeka šou program. Ivana gotivim ali mi se ne sviđa to što ima nekog svog a ne vodi računa o njemu, nikad to neću shvatiti kod tebe ali mi je drago što nisi neko ko provocira. Šaljem Uroša -rekao je Zola.
Što se tiče kamene face Uroša ja sam njemu pružila sam mu ruku jer poznajem takve osobe, uvek sam se prema njima postavljala ljudski ali on nije kao te osobe, jako je suicidna osoba, on je moje ruke lupao od pločice i hteo svoju glavu da razbije. Ne poštuje što sam mu pružila ruku. Ulazila sam u ozbiljne sukobe zbog tebe, plakao si mi na ramenu a ja sam te tešila i davala ti savete, kasnije si počeo da me provociraš bez razloga, to će te mnogo koštati -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š