AKTUELNO

Poljuljani odnosi!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani večeras biraju između Ivana Marinkovića i Uroša Stanića kome žele da vide leđa. Sledeći na redu da nominuju su Nenad Aleksić Ša i Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Uroša nije me ostavljao na miru, bez obzira na to pokušao sam da ga razumem, pružio sam mu ruku i davao sve, od trenutka kad sam ušao sa Mionom u vezu ne zaustavlja se. On se hrani lošom energijom i da ga neko vređa, nemam šta lepo da kažem za njega. Nisam upoznao ovako lošu osobu u mom životu, pokvaren, zap, namazan, fanatik, ne voli ljubav, gleda da razdvaja ljude. On jeste dobar za ovakav prostor jer pravi smicalice, ispadne na kraju da je on ugrožen i stvara kod ljudi žrtvu od sebe. Što se tiče Ivana, prvo ću krenuti od toga šta mi se ne sviđa, u svađama samo da se deca ne spominju, meni nikad nije uputio ni jednu lošu reč, imamo korektan odnos. Ima neke fore koje kapiram, prema nama dvoma je stvarno super i nismo lažno okej, ne mešam se u njegove svađe tako da šaljem Uroša u izolaciju -rekao je Ša.
Meni postaje presmešno da sinonim za zlo govori meni da sam najgori. Anđeo sam za njega, on je dupli preljubnik, zbog toga što sam ih osudio dobio sam niz uvreda za moju majku, demonstrirao silu nadamnom samo zato što iskazujem svoje mišljenje i niko nema pravo da mi govori da sam loš -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Ivana, ja njega gotivim sa njim sam u super odnosima, ne zanimaju me tuđi ratovi, gledam kakvi su prema meni, on je odličan. Volim kada me posavetuje, nisam mu zamerila što mi je rekao da sam radodajka jer se šalio. Uroš je osoba koja ima i dobre i loše osobine, otkriće je ove sezone, jako je inteligentan i ima x faktor, mnoge stvari radi kvarno i podlo. Znam da me voliš ali menjaš ploču kad sam loša prema nekome kako bi se ušlihtao narodu, meni je on ovako jako zanimljiv. Priznajem da je bio kolateralna šteta kad sam ušla u crveno, inače ovako mi je napakovao razne fudbalere. Ne želim mu ništa loše i ipak nije imao lak život, svašta je prošao, treba malo da poradiš na sebi i da smanjiš te provokacije, poslaću Uroša jer sam sa Ivanom u odličnim odnosima -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š