AKTUELNO

Nikad iskrenija!

U toku je emisija ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Takmičari večeras biraju između Ivana Marinkovića i Uroša Stanića. Miljana Kulić dobila je reč.

Uroš je otkriće, jedan od najskandaloznijih igrača koje sam upoznala. Nikom nije uvredio porodicu. Nisu došli u Vrnjačku banju, da ne mogu da se izbore sa sitnim provokacijama. Treba da ih vređa, ovo smeće, čast izuzecima. Doživeo je najviše polivanja i ponižavanja, žao mi je zbog toga. Meni je on jedinstven i neponovljiv. Žao mi je što je melanholičan i monotoničan. Čak i kad spava, interesantniji je od polovine učesnika. Nekad me iznervira, ali obožavam ga. Što se tiče Ivana, zaljubila sam se u njega i to je bila moja prva trudnoća. Imaš je više empatije, sad je skot. Mislila sam da će biti dobar otac, nije mi palo na pamet da ću doživeti takve reči od njega. Igra na kartu žrtve, izlazi sa nulom odavde. Ostavljam Uroša, ovog monstruma šaljem - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je najgora majka na svetu. Sve za Željka je laž. To je jedina žena, koja nema starateljstvo nad detetom - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.