AKTUELNO

Pismo Velikog šefa bilo je najkreativnije do sada!

Iako su mislili da će jutro dočekati uz kafu i čašicu razgovora o dešavanjima koja su obeležila jučerašnji dan, Veliki šef je učinio nešto potpuno nesvakidašnje i neočekivano.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugare je odmah nakon jutarnjeg buđenja sačekalo pismo koje je iznenadilo sve ukućane. Kako su svi mislili da je u pitanju samo još jedan zadatak u nizu, oni su pored poštanskog sandučeta pronašli i jednu veliku vreću koja je zbunila sve takmičare.

Dragi zadrugari, danas ćete dobiti specijalan zadatak. Danas ćete pokazati ono što nikada niste. Vaš današnji zadatak je da se obučete i maskirate i da to bude što je moguće neukusnije i kič. Od vas zavisi kako ko doživljava kič i neukusno oblačenje. Možete koristiti ono što već imate, ali je neophodno da se maskirate odmah posle pisma i da tako budete obučeni do sledećeg pisma. Potrudite se da izgledate što neukusnije i da što više podsećate na frikove - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Bilo je očekivano da će Veliki šef oduševiti sve takmičare ovim potezom, što je Miki Đuričić i potvrdio.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko dobar zadatak! A znam zašto je Veliki šef baš ovo priredio, verovatno jer svi ličimo na frikove - rekao je kroz smeh Miki.

Svi ukućani su u vrećama pronašli svoje odevne kombinacije koje će nesumnjivo do suza nasmejati gledaoce televizije Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su se zadrugari maskirali pogledajte u nastavku.

K.R.

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

'