AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Predstavnik portala RED, Jovan Ilić nastavio je razgovor sa Markom Janjuševićem Janjušem. On je komentarisao sukob koji Aneli Ahmić ima sa svojim nekadašnjim partnerom s kojim ima dete, Asminom Durdžićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sad u drugom stanju i ja ću stati uz nju. Normalna je stvar to. Nema više drugih solucija. Nisam otac njenom detetu i pored toga što ću biti tu za to dete. Kad je reč o izboru partnera, ni ja nemam pravo na to da se mešam s kim će moja bivša žena biti, osim da bude dobar prema našem detetu. Njen bivši suprug ima svoj život i treba time da se vodi. On treba da viša svoje dete - kazao je Janjuš.
Je l' se bojiš da taj odnos nije u potpunosti načisto? - upitao je Joca.
Bojim se. Ja sam ovde najviše svađa imao zbog tog drugog odnosa. Kako da ne budem nervozan, kad mi je to u glavi - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' se bojiš možđa da upravo to ne naruši vaš odnos? - upitao je Jovan.
Dešavalo se da sam se brinuo, ali sada ne mislim tako. Moram samo da kažem da svako dete treba da živi sa majkom, osim ako majka nije normalna, a Aneli je sposobna da se brine o detetu - rekao je Janjuš.
Da li te ne zanima šta će tvoja bivša supruga Ema reći o tvom odnosu sa Aneli? - upitao je Jovan.
Šta koga zanima?! Mi imamo dete, ali ne treba da misli o Aneli i meni, nego o Kruni i kako će ona reagovati. Ja sam taj koji ćerki mora da objadni sve. Moja ćerka je centar mog života i to je tako. Želim samo Kruni da kažem da je tata voli najviše na svetu - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišep poređenje Majine trudnoće sa Anelinom? - upitao je Jovan.
Odnos sa Majom nije bio dobar i to neću ni da komentarišem. Ja Aneli stvarno volim i sa njom sam ovakve stvari planirao - istakao je Janjuš.
Je l' još uvek misliš da je Aneli volela više Asmina nego tebe? - upitao je Jovan.
Ne mogu da kažem da ne mislim da je ona njega volela, sigurno je to bila ljubav s njene strane i to je tako. Ne mogu da kažem da mislim da ga voli i sad, ali opet ne znam kakvo je stanje u njenoj glavi - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.