AKTUELNO

Čestitao joj!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka' voditeljka Ivana Šopić dala je reč Lejdi Di kako bi progovorila o svom prijateljstvu sa Markom Đedović.

Lejdi šta si ti pričala sa Matorom? - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ima taj problem da je brzopleta i to može sve da iznervira - rekla je Lejdi.
Ne nego je Matora puna besa i gleda da izjede sve oko sebe jer ne može da preboli raskid sa Anitom i njenu vezu sa Anđelom - rekao je Đedović
Ona jeste puna gneva, mislim da je Matora u dosta situacija ispala brzopleta prema Đedoviću i žao mi je zbog njihvoog prijateljstva. Za Milenu mislim da nije iskrena i mislim da veruje da je Matora pravila svadbu zbog marketinga - rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

E koga sam ja sada branio? Koga? Nju od prijatelja i ćutao ili Anitu i Anđela? - upitao je Đedović.
Pa ispada da je na kraju branio Matoru - rekla je Lejdi.
Ona zapravo sluši mnogim ljudima napolju kako bi je koristili. Meni je neverovatno da ostaviš svom prijatelju karticu i on ti potrši do zadnje pare, da devojka izađe iz rijalitija, a na kartici ima nulu. Ti nisi glupa devojka, ali ne znam ni kome ti da objašnjavaš da li si u pravu ili nisi. Sama si kriva za sve stvari, sama si kriva za svaki tvoj odnos - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je žao što je to tako, mene rijaliti ne interesuje. Ona treba da bude srećna, a ne znam zašto nije. Đedović je vama osoba u koju se kunete, kada vam je dobro on je najbolji, sami birate Đedovića i zovete ga da mu pričate vaše tajne. Vas 50 zove Đedovića, ali to nije on kriv, nego vi. Ja sam se sa Đedovićem dopisivao 50 puta, ali ja njemu nisam rekao nikada iz života nešto - rekao je Janjuš.
On je meni drugar već 15 godina. Meni je normalno da je došlo do ovakve rasprave između njega i mene - rekla je Matora.
Ja sam Đedović Marko pričao njoj da je glupa i da treba da se promeni - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti sada kažem da su sve tvoje drugarice znale za Mateu, ali za Đedovića nisam čuo. Dve devojke sa kojima si se družila, one su ti ga onako šuknule da ne osetiš - rekao je Janjuš.
Počela sam da se ograđujem kada sam svrstana u grupu napadača, moje mišljenje o Aniti i Anđelu ostaje isto. Bila je debata mi smo bili na zidiću, počele su neke stvari da se iznose i ja sam počela da razmišljam drugačije. Matora je rekla da je Anita savetovala zs neke stvari, gde može dete od 20 godina nju da savetuje - rekla je Milena.
Ja sam dala sebi za pravo da pomislim nakon tvoje rečenice jel tebi nije čudno da se ona dva puta dešava. Ja sam shvatila da misliš da je Matora fejk. Rekla si mi kao ko je nama, otkud mi znamo kakva je zapravo ona? - rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to rekao Mileni - rekao je Đedović.
Te dve tvoje drugarice koje su znale za Mateu su se jako šlihtale Marku Đedoviću - rekao je Janjuš.
Osobe koje su optužene da su znale za Mateu su rekle da Marko nema veze sa Mateom - rekla je Ivana.
Ivan je ušao da bi nasamario Anitu, vratio je Matoroj, da je Matora šutne, dakle da se ova isp**a po njoj. Idemo dva. Sve to što se dešavalo, ovde postoji jedna stvar, svaki ima pravo da nekome skine devojku ili ženu. Ovde pravite bajke o tipovanju i nameštaljkama. Da je Matea ušla u tu priču sa Slađom i Kušadasi, dizali ste na nivo zbog Matore jer ste joj se dodvoravali - rekao je Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.