AKTUELNO

Priznala!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka' voditeljka Ivana Šopić tu je ove noći da učesnike raskrinka do srži. Na trećem video klipu učesnici su imali prilike da vide razgovor Aneli Ahmić i Lazara Čolića Zole koji pričaju o njenom odnosu sa Janjušem.

Ona i Slađa su mene krenule da provociraju, meni nije bilo jasno zašto. Noć pre žurke se desilo da me Miljana gađala neseserom i ona kao kaže da nije videla, a ja mislim da jeste. Ja sam pokušao da je pecnem i rekao da više volim Maju, ona kaže da ja kopiram Janjuša, ali to mene ne može iskompleksirati. Ona je prva počela sa Slađom - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim njega tako bocnuti, ali i on mene. Imali smo on i ja svađice, meni su on i Janjuš mnogo slični ovako. Normalno je da on brani svog prijatelja. Meni je zanimljivo kad se Janjuš i ja posvađamo, tako da se pecnem sa njim - rekla je Aneli.
Aneli jel se menja tvoj i moj odnos kada nisi sa Janjušem? - upitao je Zola.
Ne, ne - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli zna da kada nismo u odnosima ona ume da čačka Zolu, ali i on nju - rekao je Janjuš.
Ja sam bila u strahu da Zola Jaanjušu ne napuni glavu nekim pričama o Asminu - rekla je Aneli,
Može da mi puni glavu ko hoće, mene to ne zanima. Došli smo do ovog stadijuma ja i on, ja imam emocije prema njoj, samo da se zna da ja ne slušam nikoga. Ona je mislila da je Zola protiv nje, ali njega ne zanima. Mene ne zanima njegov ljubavni odnos - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bio period kada je Asmin bio u studiju i ja sam se plašila da Janjuš ne posustane - rekla je Aneli.
Ovde je jasno da se Zola i Aneli ne vole - rekao je Mića.
Ja mislim da me Zola gotivi više nego Aneli, ali to je i normalno, mene čovek poznaje mnogo duže. Proživeli smo svašta nešto - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.