AKTUELNO

Puče tikva!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka' voditeljka Ivana Šopić dala je reč Žani kako bi otkrila pravu istinu o odnosu sa Matorom, te je Žana shvatila da Matora i dalje voli Anitu i presekla odnos sa njom zbog njenih laži.

Ja moram da stavim tačku na ovu temu. Ja sam pokazala da nikada ne pominejm ljdue iz spoljnog sveta. Situacija o kojoj Matora stalno priča desila se pre ulaska u Zadrugu 6. Od mene ovde ne može u životu da se čuje da pomenem ime čoveka koji je spolja. Ja ovde moram da se ogrdim, Matora je znala sve pre ulaska u Zadrugu 6. Ja sam joj uzvratila da je to laž i demantovala priču - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta pričaš bre ti sada? Rekla si da ne ulazim u vezu sa Anitom i zamolila si me da ne pričam to - rekla je Matora.
Ukoliko ta infromacija njoj nije tada smetala i ušla je sa Anitom u brak, ne znam što je sada spominje - rekla je Žana.
Da li si ti meni rekla pre stupanja u brak sa Anitom - upitala je Matora.
Ja sam to rekla - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta priče je da je Žana imala dobru nameru prema meni, ona je mene odvela u orman i Žana mi je rekla da je njen prijatelj pozajmio Aniti pare i da nije vratila, da je optužila tog čoveka za silovanje. Ja sam posle pričala sa ljduima o toj situaciji. Anita mi je rekla da je nju taj čovek smarao, da je ona uzela slikala poruke tog čoveka i da je ona poslala poruke ženi - rekla je Matora.
Ko god je imao dobre namere prema Matoroj kao ja i Žana, ovao prolaze. S njom najbolje prolaze ljudi koji je klepnu za pare - rekao je Đedović.
Šta god da je u toj priči bilo izrečeno, njih dve su ušle u brak, prema tome ništa više nije validno - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da me nervira kada Žana kaže na pola priču, zamolila me da ne pominjem ime čoveka, tako da se ona sada ograđuje - rekla je Matora.
Zato što si uvek bila na tuđoj strani, kao što si i sada zato ćeš ostati bez svih prijatelja i svega u životu - rekao je Marko.
Anita je izljubomorisala na Žanu jer me ona zagrila - rekla je Matora.
Ja sam bila sa svojim bivšem mužem, onda su došli kod mene za sto, znači ona za moj sto. Ja sve stvari vidim i znam, Tamara je poslala čestitku da je ljuta na mene, mene to ne zanima. Niti me zanimaju pare niti malverzacije. Čestitka je poslata za mene, ja sa tim nemam veze. Ja posle svega imam mišljenje da Matora i dalje volim Anitu - rekla je Žana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.