AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Danas nastavljamo sa iznošenjem intrigantnih pitanja koja su postavljali dragi gledaoci. Teodora Delić je otkrila da joj je Nemanja Gačić posvetio pesmu 'Maskenbal' i da je spomenuo njeno ime muzičarima, on demantovao to sa izgovorom da je pesma posvećena njemu samom.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Maju i Uroša: Mi i dalje mislimo da ste savršen par
Mene to ne zanima, moja drugarica je u odnosu sa Urošem i stvarno se ne bih mešala u njihov odnos -rekla je Maja.
Pitanje za Matoru: Samo napred sama i rokaj -glasilo je pitanje.
Matorina mafija ima 30 hiljada pratilaca i evo reći ću ti da ne postoji pitanje koje mene može da poljulja, neka budem najgora a oni rajske ptice -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Teodoru: Zašto daješ povoda da ti Nemanja posvećuje pesme? -glasilo je pitanje.
Kad je bila pesma Maskenbal on je otišao da kaže za Teodoru Delić da je pesma, on time samo provocira. Mi smo pevali zajedno onako neobavezno -rekla je Teodora.
Ja sam naručio pesmu jer se non stop smejem na to, nisam posvetio njima, rekao sam da nosim osmeh kao stvar a i Adil mi je dobar drug, ovo su budalaštine -rekao je Gačić.
Pitanje za Ša: Do kad ćeš da trpiš tu hladnjaču i te manipulacije, zašto prihvataš njene laži i predstavljaš sebe najgorim? -glasilo je pitanje.
Ne znam kako da odgovorim, pokušavam da je odbranim, ona nekad nameće nešto što je pogrešno uradila i da potisne to -dodao je Ša.
Ja sam hladnjača Jovanović izgleda, to su reči mog dečka da sam manipulator, ja to ne mislim, svako ima pravo da misli kako god želi, svako me doživljava na ovaj ili onaj način -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š