AKTUELNO

Traži odgovore!

Naredno pitanje u emisiji ''Pitanja gledalaca'' voditelj Milan Milošević postavio je Jovani Tomić Matoroj.

Sad si ti kao žrtva Anitina, posle sprdnje od braka, bravo za Anđela i Miću što su je vratili na put i od nje napravili najdostojanstveniju devojku - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je neko dostojanstven i ja iznosim neke stvari o bratu i mami, kako se onda zove to kada ona vraća istom merom? Možda se ona dostojanstveno drži u odluci da će da se promeni zbog ljubavi prema Anđelu. Dobro se drži da sakrije tu svoju boleštinu. Ja ovde ne mogu da budem žrtva u 16 života. Sprdnja od braka, pa na kraju se pokazalo tako - rekla je Matora.
Konačno je Matora shvatila da ovo što se izdešavalo je najbolje za svakoga, kao i za obe porodice. Ovo treba da joj bude nauka za ceo život da sve što leti ne treba da se pojede. Ja sam Aniti milion puta rekao da ako neko priča o njoj loše stvari da ne treba da vraća - rekao je Mića.
Što se mene lično tiče i torture i psihe na koju se oni pozivaju i ja se isto tako osećam - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta Matora želi da dokaže, da je Anita kriva? I šta ima od toga? Matora mora da bude svesna da ja ne mogu da poredim Matoru i Anitu, Matora je prevrnula žena i žena, ona je zalutala u tvoj svet, ne ti u njen. Ti si sama birala Anitu kao i svoje prijatelje - rekao je Mića.
Ovo je prvi put da se slažem sa tobom. Ne može da dođe i da kaže da sam joj napravila pakao od života zato što sam u svađi nešto rekla, da ja kažem da jesam pogrešila, ali šta je onda ona - rekla je Matora.
Ja ti kažem da je jedino dobro što ste se vi razišli - rekao je Mića,

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se, ali osećam da treba da se borim. Ja ću da se branim kako ja mislim - rekla je Matora.
Ti si uvek trebala da pričaš to. Anita je našla sebe pored Anđela, on sebe pored nje, da li se oni vole ili ne, to nije bitno. Bitno je da je njima lepo - rekao je Mića.
Kakav pravi put više, šta vi serete više? - upitala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraš da shvatiš da se Anita bori ovde da dokaže sutra sinu da nije napravila krivično delo kao što je vi osuđujete. Ona je zalutala u taj svet, videla da to nije za tebe, izašla, zaljubila se i to je to - rekao je Mića.
Anita se nikad neće promeniti, videli smo je danas kako napušta emisiju kada je nešto negativno. Pazite se svi Anite kada eksplodira - rekla je Bojana.
Pazi ti da ti ne eksplodira bomba u vezi sa Anđelom - rekao je Mića.
Neka ti mali Anđelko donese veš i keksić, a fabriku pranja ugasite - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.