AKTUELNO

Ponovo je Bela kuća na nogama!

Naredno pitaje u emisiji ''Pitanja gledalaca'' voditelj Milan Milošević dao je reč Lepom Mići kako bi dao svoj sud o konstantnim napadima na vezu Anite Tomić i Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svedok mnogih pritisaka, bilo je itekako mržnje i nešto što je čudno. Njima kod Anđele i Anite ne voli ništa. Za Anđela nema šta nisu rekli, da li je moguće da dečko nije uradio ništa dobro pola godine. Da je bila Anita u vezi sa Snežom Kušadasi i ovo uradila niko se ne bi nakačio. Ovde je centralna tema dodvoravanje Matoroj. Da je bila sa Snežom vas bi boleo ku*ac - rekao je Mića.
Ne nego vi to radite, oni su mogli da budu par kao i svaki drugi. Bez Matore nemaju težinu - rekla je Bojana.
Šta vam je više? Bolje da je sada platila 30.000 nego za 15 godina pola miliona. Platila nešto u šta niko nije verovao, ni njena porodica, ni Anitina. Pravite od Anite nešto što ne želi da bude, ostavite je više na miru. To što je prevarila nije učinila krivično delo. Ovo je prešlo svaku granicu da im ništa ne odgovaraju - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene su ovde linčovali dva meseca, pa me niko nije branio - rekla je Milena.
Ona je patološki bolesna, nije iskrena ni u jednom odnosu. Baš je čudno da Anđelo uđe baš na taj 11. i smuva se sa njom. Čemu ova promena ponbašanja? Ona je uslovljena da mora da bude ovo. Ona je loša, pa je loša - rekla je Bojana.
Ova grupacija želi da Anita bude uništena po svaku cenu. Ovo je Anita koja je dobra, koja voli svog dečka - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita je prosvetljeni anđeo. Kako da ne, ajde beži. Niko od vas me neće sprečiti da iznosim moje mišljenje zbog onoga što vidim. Vi ćete reći da je to moja mržnja - rekla je Bojana.
Pa ja kažem da nas mrziš - rekao je Anđelo.
Jel možeš da nađeš nešto kod nje što valja? - upitao je Lepi Mića.
Pa vredna je radna. Ali u njene lažne promene ja ne verujem - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana kada je Janjuš ustao i rekao da on i Aneli nemaju plan vi ste svi ćutali, a kada Anđelo ustane i kaže da nema plan kako će on i Anita napolju vi svi skačete - rekao je Mića.
Ma kako da ne. On sam ovdee priča da ne voli voze, već kombinacije. Kako je Anđelo ušao u vezu sa Anitom? - upitala je Bojana.
A kako su ona i Matora ušle u brak? - upitao je Mića.
Tako što je Anita progonila 6 meseci. Lažete za pritisak, lažete da ih iko napada. To pranje preko kur*a ne prolazi kod mene - rekla je Bojana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.