AKTUELNO

Žestoko!

U toku je radio 'Amnezija'. Vaši današnji domaćini su Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš. Njihov naredni gost je Jelena Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Dešavao se haos između tebe i Žane, koji su razlozi za vaše sukobe? -pitao je Janjuš.
Ne postoji šansa jer se ona zalepila za nas bez ikakvog povoda, ja se trudim da je igrnišem jer ona jedva čeka, malo je ograničena intelektualno, zato ja ne reagujem uvek ali Ivan ne može da bude imun. Okupila je ljude da urlaju dok mi pričamo, meni je ova priča kao vrtić, s obzirom na stvari koje se dešavaju i pribijanje u lice, pipkanje i sve ima svoju granicu. U normalnom svetu se to zove ugrožavanje prostora, a što se tiče pretnji ja jedva čekam da izađemo napolje da naš advokat odradi sve što je potrebno i uglavnom ću se truditi da ne reagujem toliko na dobacivanja, jer ovde ima previše idiota. Svaki normalan čovek zna da sve što piše u novinama nije istina i želim da stanem na putu degradiranju određenih osoba -rekla je Jelena.
Onda treba i ti da odgovaraš za svoje postupke, jurila si ljude makazama po kući -rekla je Kačavenda.
Zato vi meni ne odgovarate kao sagovornici, nismo na istom intelektualnom nivou -rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan je prvi napao Žanu i vređao je najgore -rekla je Kačavenda.
Svako ima pravo da kaže šta hoće ali ne da mi se neko unosi u facu. Ti nikad ne možeš da budeš profesionalna jer nisi obrazovana, ja se nadam da ćeš ti odgovarati za sve pretnje koje si iznosila ljudi i vređanja -rekla je Jelena.
Vidim da je mnogima poenta u kući da pišeš tužbe, napala si Žanu fizički i za to ćeš da odgovaraš -rekla je Kačavenda.
Ja kad se potpuno povučem ona i dalje nastavlja da vređa, priča mi za abortuse, najniže vređa i ne može da podnese kad je neko kazni zbog toga -rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š