AKTUELNO

Haos!

U toku je debata. Učesnici vode polemiku oko toga da li je ispravno biti u zabludi u ljubavi ili ne. Naredna je reč dobila Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da si bila u zabludi da je Stanislav zaljuubljen u tebe? - upitao je Đedović.
Neću više o njemu. Nema ništa ni od našeg pomirenja, ne zanima me ni da mislim o tome. Kad izađemno odavde, on će živeti svoj život, a ja svoj - kazala je Maja.
Koja je najveća zabluda u kojoj si živela? - upitao je Đedović.
Neki moji bivši ljubavni odnosi - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko ovde živi u najvećoj zabludi? - upitao je Đedović.
Većina - istakla je Maja.
Ko ne živi u zabludi? - upitao je Đedović.
To ne mogu sad da kažem. Videćemo kad se rijaliti završi. Ovde postoje ljudi koji se poštuju u vezi, ali i ovi drugi. Meni se iskreno povraća on nekih stvari. Ovo što rade Miona i Ša je katastrofa. Umesto da nasamo pričaju o nekim stvarima, oni za crnim stolom rešavaju probleme. Kakvi su oni, ja sam normalna. To je bolest - istakla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita, da li si živela u zabludi kad si bila sa Matorom? - upitao je Đedović.
Meni sve dolazi na ono što je rekla moja majka. Rekla sam već sve. Uvek sam osećala da ne vidim sebe pored žene, živela sam u zabludi - istakla je Anita.
Što si onda ostala sa mnom u odnosu kad smo bile u rijalitiju? - upitala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da mislim da je Matora iskoristila. Preko noći je sa mnom ozvaničila vezu, venčale smo se na brzinu i sve se desilo na neki čudan način - kazala je Anita.
Kako onda sad priča da sam ja nešto uradila, a šta je ona radila? Ako je videla da nisam iskrena, što onda nije otišla od mene na vreme? Ne razumem neke stvari - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte uvideo-klipu. 

Autor: S.Z.