AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Janjuševiću Janjušu kako bi nominovao između svoje bivše devojke Maje Marinković i Anđela Rankovića, s kojim je u sukobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon prve sezone rijalitija, ostao sam u kontaktu sa Anđelom. Čuli smo se, delovao mi je kao dobar momak. Što se tiče ove sezone, on je bio korektan prema meni kada se pojavio ovde, ali smo ušli u sukob. On pametno učestvuje u rijalitiju, to moram da kažem. Rekao sam ti ružne reči, Anđelo, ali si i ti meni. Ja jesam pokrenuo svađu, jer imam mišljenje trenutno o tvom odnosu sa Anitom. Sve što sam ti rekao, ja to i mislim. Mislim da je tebe Matora lansirala. Ti si bio s njenom bivšom devojkom, a sad i sa Anitom. Uspeo si u svom cilju da dođeš do izražaja, ja bar tako mislim - kazao je Janjuš, pa se osvrnuo na Maju:
S Majom ove godine nisam imao nameru da se svađam. Imali smo neka dobacivanja, ali sad se to ne dešava. Ne bih da sada ja produbljujem priču. Ostavljam Anđela, ostavljam Maju - kazao je Janjuš.
Janjuše, istina je da si ti prvi započeo sukob. O meni kakva sam ja osoba govori to da si me zvao posle svog rođendana kada ti je bilo teško - kazao je Anđelo.
Iskreno, mislim da Janjuš sada nije rekao iskreno mišljene ni kada je reč o meni, ali ni Anđelu. On njega ne može očima da gleda. Ovo sada je foliranje. Mislim da kada sam ja u pitanju ne govori svoj stav jer se pomirio sa Aneli - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.