AKTUELNO

Žestoko!

Veliki šef zadao je učesnicimna "Elite" novi zadatak, a danas su morali da navode tri osobe koje najviše poštovanja pokazuju prema drugim osobama. 

Reč je dobio Nenad Macanović Bebica.

Mogu da navedem Zolu, imali smo najstrašnije svađe, a nikad mi nije uzvratio. Sa Bojanom sam imala najstrašnije svađe, a trenutno osećam najveće poštovanje, Slađa takođe. Ivan Marinković, rekao sam mu svašta, a on me nikad nije uvredio. Napolju smo se čuli, videli više puta i nikad me nije uvredio - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Bebice glasala je Bojana Pavlović.

Meni ste j*bali mrtve i žive, pa ne mogu da kažem da imate poštovanje. Ne mogu da navedem osobe, nego tri situacije. Ljudi koji su imali smrtne slučajeve, pa su ih bolesnici ismevali i provocirali jer su došlo ovde da se bore sa porodice. Vi ste aludirali na porodične tragedije. Navešću sve ljude koji su ovde pružili ruku Urošu Staniću i pomagali mu, a on je vraćao tako što je gledao da budete u crvenom, a onda pokušavao da isprovocira. On ne mari ni za svoju majku, pokušava da provocira na sve moguće načine
Ti napadaš trudnice, fuj - rekao je Uroš.
Ja sam inspektor koji je njemu skinuo masku. Treća situacija su svi koji ukazuju poštovanje iz interesa, koristi na tuđim podrškama. Ne misle jedni drugima dobro, a ne smeju u lice da kažu - dodala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.