AKTUELNO

Da li je ovo neki znak?

Veliki šef zadao je učesnicimna "Elite" novi zadatak, a danas su morali da navode tri osobe koje najviše poštovanja pokazuju prema drugim osobama. 

Sneža Kušadasi se nakon osuda cimera obratila i objasnila zbog čega nije izjavila saučešće bivšem dečku Darjanu Radomiroviću.

Poštovanje se zaslužuje, očekivala sam da ćete da navede svoje partnere jer je to osnova ljubavi, ali ne razmišljamo svi isto. Cela kuća me je napala zbog Darjasna, ne mogu da kažem nešto što ne osećam i što vi očekujete. On je mene iskoristio i tipovao, a vi očekujete da imam poštovanje prema njemu i njegovoj porodici. Od mene što dalje i ti i tvoja porodica. Marko prvo mesto, Maja drugo i Žana treće - poručila je Sneža.
Prvo mesto Stanislav, drugo Zola - rekao je Pablo.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo Gačić prema većini kuće, druga osoba Stefani, treća osoba Bebica kad je celoj kući spremao ovde za Veliki petak, iako nije dobar sa dosta kuće - rekla je Milica Veličković.
Ja ću poštovanje da pokažem prema Coki i biću prvi koji ovde neću ništa da uradim. Prva osoba je Lejdi Di, kako prema meni tako i prema Matoroj i drugim ljudima koji su joj bili prijatelji. Drugo mesto je Nemanja Gačić - poručio je Nikola Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.