AKTUELNO

Nisu se libili da iskažu svoj stav!

Nakon što je Veliki šef poslao pismo na adresu Odabranih, oni su odmah počeli s nominacinama, te su otkrili koga ne mogu očima da gledaju i kome bi želeli da vide leđa. Prvi je svoj stav iskazao Borislav Bora Terzić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominujem Bojanu. Devojka je jedno smeće obično. Ruši jednu porodicu, ponaša se kao neki kabadahija. Satkana je od zla - kazao je Terza.
Nominujem i ja Bojanu. Svi znate za moj sukob sa njom. Ne mogu očima da je gledam - rekla je Milica.
Nominujem Danku. Misli za sebe da je najbolje i najčednija, a izgovarta sramne reči i uvrede. Juče je rekla Aniti najsramnije i najmorbidnije uvrede. Šokiran sam njenim ponašanjem. Najprljavija je i najgadnija. Pokazuje kakva je i da je daleko od fine devojke - istakao je Bebica.
Moram da se usaglasim sa Dankom. Ona je devojka koja govori da je najbolja, najmpametnija i najlepša, a niko je ne voli. Najgnusnije uvrede govori devojkama ovde, vređa decu i porodicu - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominujem najvećeg degenerika ovde, a to je Luka Majčica. Govorio je da sam ogovarao Đedovića, Anitu i Anđela, a kad je trebalo da mi objasni kada sam to rekao, on je negirao sve. Jako je pokvaren - kazao je Gačić.
Lakića ću da nominujem. Meni je njegovo učešće ovde jedna enigma. Ima dete, a njemu treba staratelj - kazao je Đedović.
Danka me je najstrašnije uvredila. Moju majku, dete i mene je izvređala kao niko nikad - kazala je Anita.
Danka je jedna prljava i aljkva devojka. Depresivna, nikakva. Ne zna šta će od sebe, ko joj prija, a ko ne. Nije ni čudo što je pola kuće ne voli. Najgnusnije uvrede je Aniti uputila. Pretila nam je, nema šta nije rekla - istakao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u videpo-klipu. 

Autor: S.Z.