AKTUELNO

Naišla na osudu!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca', voditeljka Ivana Šopić tu je ove noći da raskrinka učesnike do srži. U ovom video - klipu reč je o razgovoru Maje Marinković i Stanislava Krofaka u kojem mu ona ljubomoriše i pravi problem zbog pozdrava sa Aneli Ahmić.

Ovde je problem nastao kada sam ja nominovao Aneli. Meni niko ne može da menja mišljenje i stav, ja sam tako odgojen da se javim svima. Ja prolazim i devojka mi kaže ćao, ja kažem ćao. Nisam stao i pričao sa njom, nego rekao ćao - rekao je Stanislav.
Oni su bili u hotelu, ja sam sedela i sunčala se. On je dolazio prema hotelu i baš je bila neizbežna situacija, ali uopšte i nije bitno ko se kome javio - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sada razmišljala i shvatila da sam sedam meseci bila normalna i onda uđem u vezu i kreiram neku sliku o Stanislavu kakva uopšte nije. Mi nismo uopšte jedno za drugo i veruj mi da se kajem što sam ušla u taj odnos. On je meni rekao da nema nikakvu komunikaciju i neće imati nikada, a onda ustaje i kaže ima korektan zadrugarski odnos - rekla je Maja.
Njoj ne smeta što ja pričam sa Janjušem, a kad Aneli kažem ćao, to je problem - rekao je Stanislav.
Majo ti od kad si raskinula sa Stanislavom takve faze imaš kontraditkorne - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste istina, izbaci me iz takta. Ja sam nervozna i zovem ga da idemo ispred da rešimo, on kaže ne neću. Ja sam razluđena, a to ako je neko hladan i priča da me digao, to znači da je folirant - rekla je Maja.
Majo kako ćeš da podneseš sad je na bazenu okružen ženama - upitala je Ivana.
Pa ja sam svesna sebe, nije lud da ide sa Boga na groba - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona zašto si ubeđena da je on sa Majom bio samo zbog se*sa? - upitala je Ivana.
Pa to je moje mišljenje, mislila sam sve vreme to - rekla je Miona.
Ja sad njega pitam da li je to tačno - rekla je Maja.
Nije istina, ja sam sve svoje rekao - rekla je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo ja samo mislim da je tebe Stanislav iskoristio za noć - rekla je Aneli.
Meni nije normalno da Maja ide da traži savet od Aneli iskreno, sve što je ona njoj rekla sada pada u vodu. - rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.