AKTUELNO

Nova saznanja!

U toku je specijalna emisija sa Darkom Tanasijevićem. Današnja tema je najbolniji trenutak i situacija koja se desila u ljubavi ukućana. Na redu da izlažu su Marko Janjušević Janjuš, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše, koji je tvoj najbolniji trenutak u ljubavi? -pitao je Darko.
Bio sam sa jednom devojkom dok sam bio mlađi i viđali smo se kod nje kući, ona je imala jednog papagaja ali ne bih da pričam sad. U svako odnosu ima tih bolnih situacija, na primer kad sam igrao u Barseloni bivša žena je došla da živimo tamo i onda mi je došao trener rekao da se raspada klub i onda samo što se nije raspakovala mi smo morali da pređemo na tenerife, takođe kad sam morao da izađem iz trojke i morao sam da se susretnem sa njom, to mi je bilo grozno. Ono što je Maja ispričala ima i toga ali ja stvarno nisam poverovao u te neke stvari i rekao sam da je bolje što se tako završilo, jer sa njom ne može da se dogovori bilo šta, ja sam njoj rekao da mora promeniti svoje ponašanje, ima te mane koje ne može da ima neka normalna devojka. treću situaciju ću ispričati sa mojom prethodnom devojkom, sa njom je svaki loš trenutak bio bolan, odem sednem i razmišljam da li to zapravo treba da se desi, svaka svađa i vređanje je bolno -rekao je Janjuš.
Ja nisam htela navesti našu situaciju jer nema težinu koju imaju neke druge, nisam htela pričati o svemu tome jer evo ima skakača koji će odma ustati i osuđivati me. Ne mogu trpeti ove ljude, jednostavno me izluđuju -dodala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita, vidim da sada cvetaju ruže, koja je najbolnija situacija koja ti se desila u ljubavi? -pitao je Darko.
Mogu da pričam o njemu što sam ga povredila i što sam pričala toliko o njemu. Što se tiče mog bivšeg dečka ja sam pobegla od kuće, odlepila sam za njim, on je imao udes i otišla sam kod njega u bolnicu, pokrenuli su moji poternicu jer nisu znali gde sam, posle mesec dana ja sam opet otišla kod njega, mama više nije mogla da me kontroliše, onda su se desile naše tuče i ja sam shvatila da sam peti mesec trudnoće, što se tiče Matore samo mi je bolno što se moja porodica vređa i stavlja u neki koš -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š