AKTUELNO

Rusvaj!

U toku je anketa. Ukućani biraju najpažljivije cimere. Anđela Šparavalo nasrnula je na Luku Majčicu zbog insinuacija da joj je dao cigaretu i da je ona to prihvatila, Aneli je potvrdila njegovu stranu priče, što je Anđelu i Bojanu jošviše izrevoltiralo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav mojoj podršci, ovo je jako divna anketa i smatram da je pažljivost jako lepa osobina. Anđelo je pokazao pažljivost kada me je odbranio od Maje i kada mi je davao da jedem onda kada nisam imao. Na drugom mestu je Žana, nju nisam nikada navodio do sad ali se sećam kad me je odbranila od muljavog Munjeza i na trećem mestu ću staviti sebe -rekao je Uroš.
Navešpću Miću jer je stvarno neko ko je ovde pažljiv, ali vrlo vešto izvlači situacije iz ljudi, ume da smiri ukućane i mnoge degenerike ovde, nekada iskreno, a nekada to radi zbog fore - rekla je Bojana.
Navešću Anđela koji pažljivo sedi ovde dok mu devojka lomi po imanju, zatim Aneli koja je pažljiva prema svom momku tako da gazi preko mrtvih samo da bi ostala sa njim i gazi preko dostojanstva - rekla je Anđela Šparavalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ćeš nešto da mi pričaš, uzela si cigarete od Luke Majčice, a kao nisi dobra sa njim, uzeo je kutiju cigareta i stavio ti na krevet -rekla je Aneli.
Što lažeš imam svoje cigare i pušila sam svoje cigare, nemoj da lupaš gluposti bre, to si ti nešto umislila u glavi - rekla je Anđela.
Evo Zola neka kaže da li sam ti dao cigare, ti bi meni pušila u sekundi -rekao je Majčica.
Ajde p*derko jedan, nemoj da ti nalupam dva šamara, ima i ti i ova koferuša odmah da se smirite -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte OVDE.

Autor: N.Š