AKTUELNO

Oštro na samom startu!

U toku je anketa. Ukućani biraju najpažljvije cimere. Miljana Kulić navela je najpažljvije osobe u Eliti, ona je podbola Mionu Jovanović, te navela svog bivšeg partnera Nenada Macanovića Bebicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Osoba broj jedan je Anđelo Ranković ubedljivo jer je uspeo da utiče na svoju devojku i mnogo je imao pozitivan uticaj, uvek brani devojku, broj dva je Bora Terzić koji ima crtu pažljivosti kod prijatelja i partnera i kod ljudi koje voli i na trećem mestu neka bude Anita - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Najpažljivija u odnosu sa mnom je Žana, onda Miona koja je toliko pažljiva prema Stanislavu da ga čak brani u svim situacijama, ne brani stavove kad je Ša u pitanju nego samo žustro kada je tu Krofak. On je terao inat sa Majom jer nije želeo da se ponizi prema Mioni i Ša, Maja je samo jednu scenu napravila i vrlo dobro zna kakva je ona u ljubavnim odnosima, tako da je to inat i čista osveta, hteo je samo da joj vrati milo za drago. Miona je lagana jer vidim turbulencije u odnosu Maje i Stanislava. Druga osoba je Anđelo Ranković koji je zaštitniči nastrojen prema Aniti, i na trećem mestu je Bebica jer je pažljivo čekao i trpeo, on je inače takav u odnosima pažljiv i strpljiv -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š