AKTUELNO

Opleo!

Darkov naredni sagovornik u Šiša Baru je Uroš Stanić. On je otkrio koliko je razočaran zbog ignorisanja njega od strane Aneli i Janjuša,te opleo žestok rafal po Bojani Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroše, kako si? -pitao je Darko.
Evo posle nemilih događaja trudim se da budem dobro, izdržaću stoički sve. Ja kao da sam pokretni bilbord za svađe i haose, kad se pojavim i kažem rečenicu nastane haos. Ja sam sinoć sedeo na garnituri i video sam da su se svađali Maja i Stanislav, rekao sam izdrži Stanislave, ona mi je tad napravila šta je napravila, meni je ostao trag od nje. Morao sam da se osvetim i bacio sam joj lemura u jezero -rekao je Uroš.
Šta je bilo sa Bojanom? -pitao je Darko
Ona meni mamu uzima u usta, promovie depresiju i suicid, ja takcim ljudima šaljem podršku, nje se ne plašim, nisam joj ništa loše uradio. Samo je nastao haos zbog mesta, mosnstuzne stvari govori i Aniti i Milici za trudnoću, kao da joj je rijlati isprao mozak, ovakva nije bila na početku, monstruozno ponašanje, sujetna je prema Aniti i Anđelu, ljubomorna je, zlobna i pakosna i po svemu sudeći pobedu ne može da dobije i iz svega toga sve ovo prouzrokuje, ajde što je monstrum prema Anđelinoj porodici nego je i prema svima nama -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvi su Aneli i Janjušu u tvojim očima? -pitao je Darko.
Njih dvoje su krenuli na mene, jako su mi pali u očima. Janjuš mi je psovao podršku, kad vidim njih vidim razočarenje i sve me to boli jer ovo od strane njih nisam zaslužio, kao da im ništa ovde nisam bio, kao da sam duh i ponašaju se prema meni kao prema saksiji, nemaju empatije i smatram da su katastrofa, ja niti ih komentarišem, stalno spavam jer sam upao u neku manju depresiju. I dan danas pamtim Janjuša kad mu se desila tragedija i zato ga nisam poslao nego sam Aneli, on je bio tu za mene u nekim situacijama -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š