AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredna koja je prokomentarisala ovonedeljne potrčke i nominovala bila je Anđela Šparavalo, koja je bez oklevanja istakla kakav stav ima o Marku Janjuševiću Janjušu i Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli je jedno đubre. Da, ti si jedno veliko đubre, Aneli. Koristiš Janjuša i svoje dete samo da bi izgledalo kako si ucveljena majka. Meni je to strašno. Nemam ništa lepo da kažem za tebe. O Janjušu sve najlepše, njega ostavljam - rekla je Anđela.
Mislim da je glavni problem Janjuša i Aneli to što su se zaljubili. Ne bih mnogo o Aneli da pričam, Janjuš mi je prijatelj i ostavljam njega - kazao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi neka kude Aneli, ja neću. Ko kaže da ne bi bio sa tobom, taj laže. Lepa si i atraktivna. Zaljubila si se u Janjuša, zaljubio se i on - kazao je Gačić.
Mislim da odnos Aneli i Janjuša nema perspektivu. Meni je zaparalo uši bilo je to kada je Asmin rekao u studiju da zaćuti, ona je to uradila, a kada to Janjuš kaže, ona nastavlja da priča. Mislim da ipak Asmina više poštuje, nego Janjuša. Janjuš je okej osoba, ali moram da ostavim Aneli jer s njom imam češću komunikaciju - rekla je Stefani.
Aneli, ti si jako dvolična. Jedan običan folirant, to je bar moje mišljenje. Što se tiče Janjuša, ne dopada mi se kad pomiri sa Aneli, pa krenu da de vređaju. Ostavljam Janjuša - kazao je Samir.
Aneli, ti si jedno đubre. Veruj mi, da sam te od prviog trenutka pročitao. Jako si glupa, to je činjenica. Janjuš je moj drugar, gotivim ga. Ostavljam Janjuša - kazao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.