AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da zajedno sa učesnicima prečešlja sve intrigantne teme koje su obeležile nedelju iza nas. Anđelo Ranković i Jovana Tomić Matora izneli su sav prljav veš iz njihovog druženja i tužbi koje su bile pokrenute sa određenim osobama.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve si dobila tu, sav novac, koga si ti prodala. Kako ne prodaješ osobu a onda se tužiš sa njom, kako možeš prijatelja da tužiš? pitao je Anđelo.
Za razliku od tebe ja nisam imala ugovor kao ti i ja se nisam sa njim družila, ti si se vukao po sudovima ja nisam. Ja i dan danas ulazim raširenih ruku u tu kafanu, jer ja sam kim sam odrasla i družila se, družim se i dalje. Lik molio da uđe u rijaliti, pa polomio ruku, što čačkaš mečku -rekla je Matora.
Ajde sedi dole budalo, šta ti meni pričaš tu. Ja ovde pričam samo o svojim transferima. Što se uzbuđuješ krompirko -rekao je Anđelo.
Što ne pričaš sa dečkom koji te je ovde ubacio? Nikad neće biti med, ti si jedan klošar obični. Ceo grad zna sa kim se družim i kod mene je sve transparentno -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče te je Kačavenda provocirala za papuče da nisu original a ti ih samo čuvaš? -pitao je Darko.
Milena je svesna da sam je poklopio za mnoge situacije ovde, meni je presmešno za papuče, eto Matora može da istrči pošto je u formi pa da donese te papuče -rekao je Anđelo.
Ti si iskompleksirana na njega i bojiš se da se svi ne zaljube a treba da mu se diviš -rekla je Aneli.
Ajde bre sedi koferušo, svi znamo da ti se sviđa ovde od početka i da bi mu ga popu*ila -odbrusila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š