AKTUELNO

Zbog zadatka Velikog šefa nastala je žestoka svađa.

Kako se u ,,Zadruzi" spekuliše da u Beloj kući postoje osobe koje nisu voljne da dele hranu sa bilo kim u kući, Veliki šef je povodom ovoga poslao jedno zanimljivo pismo.

Dragi zadrugari, već mesecima se polemiše o tome ko je među vama darežljiv, a ko je, s druge strane, sebičan i ne želi da pomogne. Sada ćete birati najsebičniju osobu. Kao što znate, za sebe ne možete glasati i morate jasno obrazložiti zbog čega ste odabrali baš tu osobu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Miki Đuričić je želeo da se među prvima izjasni šta on misli o tome, pa je odmah izjavio da je po njegovom mišljenju Nemanja Đerić Đekson jedna od najsebičnijih osoba u kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Đekson je u afektu nazvao Mikija debilom, a zbog toga je u Beloj kući nastao haos kada se ovaj zadrugar uvredio, a obezbeđenje je odmah odreagovalo kako bi se sprečio fizički okršaj.

Ja imam pravo na svoje mišljenje i ja odgovorno tvrdim da ti nikom nikad ništa nisi dao. Sebičan si i kad doneses čokoladice iz korpe pa ih vratiš. Koga ćeš, bre, ti da vređaš? Sram te bilo! Ja sam samo rekao svoje mišljenje, a ti me vređaš! Nemoj to da radiš! - bio je besan Miki.

Takmičari su nastavili da komentarišu pismo Velikog šefa, a u jednom momentu Đekson je osetio veliku krivicu zbog svoje izjave, pa se isto tako i izvinio Mikiju uz obrazloženje da ga je pogrešno shvatio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Izvini, brate, molim te! Pogrešno si me razumeo! Izvini! Ja sam samo hteo da kažem da ja nisam u tom fazonu, a i obrazložiću ti zašto. Ja možda sebi dajem za pravo da ne dajem ako mi neko nešto ne traži, ali zašto niko ne kaže Filipu ništa? - bio je ljut Đekson.

Miki je prihvatio ovo izvinjenje, ali je dodao da je bio toliko povređen ovom izjaviom, da je napolju čak i povraćao. Detaljno o ovoj situaciji možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

#Nemanja Đerić Đekson

'