AKTUELNO

Zgroženi!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', voditelj Darko Tanasijević podigao je Bojanu Pavlović kako bi dala svoj sud o Terzi i Milici Veličković.

Terza kako komentarišeš to što te Bebica vređao? - upitao je Joca.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek lupeta gluposti nit me zna kakav sam, niti išta. Ja njemu ne mogu da pričam neke stvari, ali da me tu pljuje i blati. Teodora je stala na našu stranu, ja vidim da niko ne skače za Milicu. Teodora je dokazala i pokazala, on je ljut bio jer ga nisam izabrao za Odabrane - rekao je Terza.
Ja sam rekla da ako mi bude svadba Anita će mi biti kuma, šta njih briga koga je on izabrao za Odabrane? Zamisli koje su to priče, mi pet sati pre toga saznali da sam trudna, oni ovde kao plaču što ih Terza nije izabrao za Odabrane - rekla je Milica.
Bojana što si ti puna zla? - upitao je Joca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta je sa ovim dečkom sa brda. Ja sam iznosila mišljenje o njima kako je tekla situacija. Nije mi normalno da je trudna u rijalitiju, pritom da se prave deca s nekim kao što je Bora. Meni te stvari nisu normalne, ona prelazi preko nekih stvari. Pritom sam ja ovde već sama iznela neke stvari pre par meseci - rekla je Bojana.
Zar misliš da trudnoća ne može da promeni njihov odnos? - upitao je Joca.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni se izbacuju iz kreveta svaki drugi dan, oni ne mogu očima da se gledaju. Daj bože da to dete njih promeni, ali ništa od toga. Milica se smirila i povukla, ne smatram da se ona folira, ali mi nije jasan odabir za Odabrane. Meni to nije normalno - rekla je Bojana.
Ako se to dete desilo, pa kako možeš tako da pričaš. Ne mogu da shvatim tvoj negativan stav - rekao je Joca.
Bora se mnogo uspalio u poslednja dva dana. Bora je poznat kao neko ko laže, oboje ste lažovi. Ti si pokazao sebe ovde, on meni pokazuje ku*ac, bolje se posveti tom detetu, nemoj da mi se pališ i foliraš . Meni je bolesno da neko ko čeka dete ima potrebu da se svađa - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Beži monstrme, zavila si porodicu u crno - rekao je Terza.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.