AKTUELNO

Razvezala jezik!

U toku je emisija ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Anđele Šparavalo i Luke Majčice. Slađa Lazić Poršelina sledeća je dobila reč.

Nemam neko izgrađeno mišljenje o Luki. Mislim da njegovo učešće generalno nikog ne ugrožava, pa me ni ne zanima. Anđela mi je rekla da budem svedok na suđenju. Nisam glupa, ali kad devojka dođe uplakana, naravno da ću pomoći. Na kraju sam ispala izmanipulisana. Meni ne treba rijaliti s tobom, nisam zato pozvana. Najgora osoba koju sam upoznala, dvolična, trolična je - rekla je Slađa.
Zvali su te da te ismejavaju - odbrusila je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, kao ti svoju porodicu. Tad mi je davala i brojanicu, da njena porodica ima najlepše mišljenje o meni. Anđela bi gazila preko mrvih, da bi došla do svog cilja. Mislim da apsolutno ne voliš Bojanu, jer ne možeš govoriti da te maltretira i da ćeš je strpati u zatvor. Bojana se jako zaljubila, to mi je jasno. Ne ćelim da se kačim na tebe, Bojana. Ljudi koji vas podržavaju kao nikog ne vređaju. Ona je meni rekla da se plaši da Bojana ne iznese neke stvari o svojoj porodici. Mene zanima da li su te informacije istina. Tvrdim da je Anđelina majka divna žena. Devojka je lenja, verujem da su je razmazili. Pričala mi je da ima punu ljubav i pažnju. Ona je isprljala sve. Mislila sam da je drug. Devojka bi te odmah strpala u zatvor napolju. Sve uvlači u problem. Bojana nikad ne bi bila sa Anđelom, jer mi je priznala da joj devojka plaća stan u Novom Sadu. Bojana je nasilna prema njoj i preti joj. Što se tiče pisma, isto bih reagovala. Anđela ide u izolaciju, Luku ostavljam. Neću biti nikakav svedok - završila je Poršelina.
Saslušaj šta imam da kažem. Ne viči, ne skiči. Volela bih da gledaš u mene, kad pričaš o meni. Ona pokušava mene da ponizi. Aludira na to kako sam ja nju videla napolju. Ima potrebu da laže - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Luka običan folirant. Da je malo sposobniji, mogao bi da napravi štetu nekome. Mi smo korektni otpočetka. Ne smatram da je Anđela monstrum, niti bilo ko. Mogu samo da zaključim da se zaljubila u Bojanu, da li je voli ili ne, ne znam. Dobre smo, imamo korektan odnos. Ostaviću Anđelu, šaljem Luku - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.