AKTUELNO

Ne štedi reči!

Ovonedeljni vođa, Milena Kačavenda je dala reč Nikoli Lakiću kako bi iznela ko su po njoj, tri najhvalisavije osobe. 

Majčica se hvali giftovima na tiktoku, Gačić se hvali što se tiče žena napolju, ali sa pokrićem, Miona se hvali s pokrićem, Šaki se hvali sa pokrićem. Broj jedan jeste Žana. Broj dva je Samir - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše se ljudi hvale ovde, vole tako da se pohvale, tako da, što se mene tiče to je Munjez, Janjuš i to je Slađa Bošković - rekla je Poršelina.
Navešću Pabla, za kog treba da se udam kad se razvedem od Luke - rekla je Jovana.
Prva osoba je neprikosnovena u hvalisanju, a to je Bebica. Ja ne znam da li postoji splav, hala, hangar ili firma u kojoj on nije radio firmu. Druga osoba je Munja, koji zna svakog pevača, menadžera, lik je bio svuda i treća osoba je Snežica Jovičić, kada se ja hvalim koji sam splav renovirao, ona zna menadžera, sve hostese i svakog lika iz obezbeđenja - rekao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraću da navedem ovaj pokretni rižoto, koji mi se ne skida s ku**a, a to je Miona. Sama kaže da je narcis, narcise ne podnosim. Svojim delima je ovde sebe pokazala. Drugu osobu ću da navedem Ša, koji pokušava da me spusti kako bi sebe uzdigao. I navešću Teodoru, koja se hvali da Bebica nikad nije imao devojku kao nju - rekla je Milica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.