AKTUELNO

Emotivan početak!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'', a voditeljka je Ana Radulović. Ugostila je Darka Tanasijevića ispred Pink.rs portala, Jocu Novinara ispred Red portala i pripadnike ''sedme sile''. Prvo pitanje usledilo je Aniti Stanojlović.

Kako si, Anita - rekao je Darko.
Nikako, nisam raspoložena - rekla je ona.
Da li si sa Anđelim u vezi - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, ništa se nije promenilo od danas. Rekao mi je da raskinemo, ako mi ne odgovara - kazala je Anita.
Zbog čega je Anđelo dužan da priča detalje veze sa Teodorom Džehverović - pitao je Darko.
Važno mi je, jer mislim da treba da znam neke stvari kao njegova devojka. Nisam mu tražila detalje, nego da mi kaže da li je živeo s njom i verio je. Ja ću biti u vezi sa stubom ovde, jer ne treba da ispitujem osobu. Pitala sam samo da mi odgovori sa da ili ne - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

On ne pljuje svoje devojke i ne iznosi svoju intimu. Da li si očekivala da će pričati o Teodori - rekao je Darko.
Pitala sam samo da su živeli zajedno i da li ju je verio. Sad ima stav da ne treba živeti sa osobom koju kratko znaš. Zanima me samo zašto sad ne bi hteo. Samo treba da mi kaže jesam, opekao sam se i sad imam druge stavove. Ne zanima me Teodorina veza, mogla je da bude neka druga devojka. On je izbegavao odgovor i sve je nastalo zbog toga. Trebalo je da kaže to na blaži način, ne da pravi dramu - rekla je Anita.
Smatraš da nisi pitala ništa strašno - pitao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ga pitala nikad ništa o toj devojci, znam da mu je bila prva ljubav. Pitala sam ga, dečko mi je. Ako se pomirimo, znaću da su emocije veće od naših svađa - rekla je Anita.
Pomenula si mu raskid u par navrata. Da li shvataš da Anđelo nije taj tip da će da se upeca na ultimatum - upitao je Darko.
Mnoge stvari prećutim, jer mi je stalo do nejga. Ima neke stavove koji meni nikad neće odgovarati. Očigledno smo jako različiti. Ne mogu bez njega i teško mi je - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako imaš poverenja, zašto ga pitaš za Teodoru - rekao je Darko.
Samo me zanima, mislim da je najnormalnije pitanje - odgovorila je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.