AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Današnja voditeljka je Maša MihailovićMiljana Kulić otkrila je zbog čega ima animozitet prema Anđelu i Aniti, pa priznala da će se ćerati do kraja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Maju: Koliko je Zvezdan imao godina ako je Ša matorac? -pitala je voditeljka.
Ja nikada nisam aludirala na razliku u godinama i to mi zaista ne smeta, ja sam rekla samo da mi nije normalno da to kažeš za svog partnera da je matorac, ali Ša je negovan i dobro izgleda -rekla je Maja.
Pitanje za Mionu: Kako trpiš to što te je Nenadova porodica ponizila a još moraš i njega da trpiš? -pitala je voditeljka.
Oni nisu ništa napisali za mene a i da jesu mogu da kažu bilo šta, ne bi mi prijalo ali šta ja mogu tu. On je isto trpeo i moje nervoze i izlive besa -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Moji se nikada ne bi ponašali loše prema Mioni i ja to znam, mi smo obostrano trpeli neke gluposti ali idemo sada ka boljem -rekao je Ša.
Pitanje za Miljanu: Zašto ne podnosiš Anđela i Anitu a uvek su bili uz tebe?
Nije istina da ih ne podnosim, došlo je do konflikta gde se dogodilo ono sa Đedovićem, ja njih stvarno volim i apsolutno nemam ništa protiv njih, ja volim zdravu konkurenciju i znam da oni imaju veliku podršku kao što imam i ja tako da ćemo se takmičiti -rekla je Miljana.
Pitanje za Đedovića: Zašto se Anđelo toliko boji da kaže koliko voli Anitu?
Njena nesigurnost nije zbog toga što je on ne voli nego zato što je u prošlosti bila jako povređena i ima traume od prethodnih odnosa -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š