AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' i 'Izbor potrčaka'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da zajedno sa učesnicima prokomentariše sve intrigantne teme koje su obeležile prethodnu nedelju. Anđela Šparavalo otkrila da se folirala kada se pomirila sa Slađom i Lakićem kako bi provocirala Bojanu, pa priznala da je nikad zaljubljenija u Pavlovićevu. Ukućani je žestoko osudili.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, pomirila si se sa Bojanom. Rekla si da ne možeš očima da gčedaš Lakića i Slađu?
Ja njih nikad nisam mogla očima da gledam. To što su oni pali pod moju manipulaciju kako bi se pomirila sa Bojanom to je njihov problem, nisam ja kriva što su oni glupi. Ti misliš Milane da ja njih stvarno mogu da podnesem. To sam uradila čisto iz besa, namerno sam to uradila da bi terala inat Bojani. Ja sam rekla ona je moj izbor ja sam se za nju odlučila, mene ne zanima za moj put, ovo je moj život i ja sam sve radila uvek špo svome. Osećaj mi je govorio da treba da se pomirim sa Bojanom i meni je žao što su oni glupi -rekla je Anđela.
Jel znaš da za sve što si iznela javni tužilac traži dokaze?
To nije nikakva manipulacija od straen Bojane, ja sam sama ušla u odnos i sinoć smo bile malo intimnije. To nema veze sa životom, mene to ne inzteresuje, ja sam rekla kako jeste i neke stavri sam uradila iz besa, svesno sam lagala o njoj da ona mene pritiska i nasrće na mene zato što sam htela iz besa da je isprovociram. Ja sam u ovom odnosu srećna i ovo je samo moj život -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni jasna od prvog dana, meni Bojana nije jasna, da li je ovo tvoj partner sa kojim smatraš da ćeš biti u budućnosti sa njom?
Što ne bih bila, nije mi normalno šta radi ali ja ne treba nju da menjam, nisam ja njoj doktor -rekla je Bojana
Jel vidiš ti Anđela na šta ličiš, blam si svih rijalitija. Ti se opet svojih roditelja odričeš direktno, ne da kažeš da te ne zanimaju.-rekao je Janjuš.
Ja svoje roditelje volim ali me ne zanima ako ne prihvataju, ja molim majku da povuče tužbu, mene niko nije terao ni na šta, ja nju volim i sve sam uradila iz besa, ona mene ne tera ni na šta -rekla je Anđela.
Ja se ne slažem sa njenim vidom manipulacije, ja sam sve znala, ne podržavam te stvari i to su loše stvari. Da se obratim naciji i Aranđelovcu, ja sam sa ovom devojkom u odnosu i ne zanima me ničije mišljenje, niste kompetentni da pričate o bilo čijim odnosima -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š