AKTUELNO

Kačavenda nikad surovija!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe, Milene Kačavende.

Uroše, kompletno učešće mi se lično ne dopada. Nemam o tebi lepo mišljenje, pokazao si da si iskompleksiran. Napravio si majmuna od Jovane, vređao si žene. Nemam o tebi nikakvo mišljenje - rekla je Kačavenda Urošu Rajačiću.
Ne mislim da je tvoja podela iskrena. Ne mislim da si loš čovek, ali mi deluješ u dosta situacija dvolično - rekao je Uroš Rajačić.
Meni nisi pokazao ništa lepo. Ušao si kao lažni sportista, ovgde se izlupetao. Moj stav o tebi je da si lažov, mufljuz. Imaš dobre karakterne crte, ali nisi ih pokazao - kazala je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokušaću da ti poentiram. Nisi loša, ali si dvolična. Nije mi jasno što ne sasečeš. Prekinuo sam da ulazim u bilo kakve rasprave sa tobom, zbog Samira - rekao je Uroš.
Taktiziram, igram rijaliti - odgovorila je kratko Milena.
Darjane, nikakvo mišljenje nemam o tebi. Jeziv si i ti si prevarant, mufljuz, bezkarakterna lignja. Upozorila sam te kad si ušao u odnos sa Miljanom, da ću te provaliti. Ušao si samo da bi duže ostao u rijalitiju. Ti dečko nisi normalan. Iskoristio si Snežu. Ti si jedan degenerik. Jači učesnik bi bila tvoja mama, koja mi je stvarno interesantna. Totalno si mi nebitan, izlaganja su ti pakao. Ništa mi se ne sviđa. Ušao si da igraš žrtvu - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo za Miljanu ti ne bih puno komentarisao. Vodiš malo rijaliti, j*biga, imaš pravo. Od svega ovoga što mi zameraš, zameraš mi Snežu. Zvučiš kao ljubomorna, povređena žena, koja ne može da zavrti sve muškarce. Nisam ti ja Samir, da ga uvlačiš u krevet. Ti si me stimulisala da raskinem sa Snežom. Odvela si me u karantin, spavali smo sami. Polivala si Snežu svuda vodom. Ovako si elokventna, svaka ti čast, ali ne može svaki čovek da odlepi za tobom. Hvala za budžet - rekao je Darjan.
Mića nas je poslao u izolaciju, da te podsetim - odbrusila mu je Kačavenda.
Lejdi, misim da si kul lik, posvećena žena. Smatram da si totalno gotivna, iskreno. Dopadaš mi se i znam da se boriš za sebe i svoje dete. Boriš se za sebe i to poštujem - kazala je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala puno, Milena. Sviđa mi se jako tvoja podela. Neki su iznenađeni tvojim izlaganjem, ali smatram da si većinu toga već rekla i pokazala - rekla je Lejdi Di.
Stefi, znaš da te mnogo gotivim. Slatka si i jako si talentovana za šminku. Nedostaje ti šlif, ne zaleći se. Nadam se da si svesna da je odnos sa Munjom nikakav. Žao mi je što si prespavala pola rijalitija i što nisi iskoristila svoje učešće - kazala je Milena.
Poštujem tvoje mišljenje, kumo. Uvek imaš moje poštovanje - rekla je Stefani.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš m*da kao pauk, Slađo. Generalno, okej si prema meni. Dublje te nisam ni upoznala, nemam posebno mišljenje o tebi. Deluješ mi glupo, glupa kao tocilo. Mislim da nisi otvorena i direktna. Iskoristi ovih devet nedelja - rekla je Kačavenda.
Glupa nisam uopšte. Izabrala sam taj vid učešća, jer neću da se blamiram napolju. Imam dvoje dece. Trebalo je da budem malo direktniji, ali nisam želela da ulazim u konflikte. Hvala ti za ovih 3.000 - završila je Slađa.
Danka, nisam ni primetila učešće u rijalitiju. Nemam nikakvo mišljenje, nebitna si mi. Nisi glupa, ne znam zašto ne govoriš neke stvari za stolom. Nisam videla ništa, a smatram da si mogla mnogo toga - kazala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi me nikad uvredila i ponizila. Mene je ubio ovaj prostor. Povukla sam se, nemam živaca - rekla je Danka.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.