AKTUELNO

Biće veselo.

Učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima ''Zadruga'' sinoć su se oprostili od još jednog cimera. Zadrugu je napustila Nena Petrović, koja je dobila najmanji procenat glasova publike. On se pridružil voditeljki Dušici Jakovljević u studiju TV Pink u Šimanovcima, gde je sa njom sabrala utiske o svom boravku u ovom šou programu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Kako tradicija nalaže, ona je morala pred Dušicom Jakovljević i milionskim auditorijumom  napiše pismo zadrugarima i da u njemu imenuje novog vođu.

Ko je po Neninom mišljenju zaslužio da ove nedelje ponese titulu vođe, zadrugari su, po tradiciji, imali priliku da saznaju i ovog ponedeljka. Stari vođa, Goca Džehverović, obavila je svoju poslednju dužnost na ovoj funkciji i pročitala je Nenino pismo:

Dobro jutro zadrugari, bićete šokirani ko je novi vođa. Neki je gotive, neki ne, a to je Dragica. Nemojte plakati više, osmeh na lice. Pozdrav veliki od mene - pročitala je Goca Neninu odluku.

Foto: TvPink Printscreen

Dragica je bila prijatno iznenađena kada je saznala da je baš ona izabrana za vođu.

Znam da vam je ovo najteze sto vam se desilo u zivotu, neću biti dosadan  vođa, možda će neki plakati od mene, sastanak nije gotov. Da iskotistim vlast da kažem mami da mi nije ništa, dobro sam, ništa mi ne fali, nemam temperaturu - rekla je Dragica Janičić.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledalo imenovanje vođe i ko joj je čestitao na ovoj funkciji, pogledajte u snimku ispod:

PROČITAJTE JOŠ: MATORA SE GUŠILA U SUZAMA ZBOG MILJANINIH REČI, SANJA JE TEŠILA: Ti imaš mene, idemo dalje! (VIDEO)

J. Č.

#Dragica Janičić

#Rijaliti Zadruga

'