AKTUELNO

Nije štedeo reči!

U toku je anketa. Učesnici navode po tri najneuljudnije osobe, a na redu je Anđelo Ranković.

Smatram da najneuljudnije osobe ne poseduju ni kulturu, manire i neuredni su. To su Bojana, Ivan i Jelena - rekao je Anđelo.
Opet će biti da pričam ono što Anđelo misli, ali isto mislimo. Anđela, Bojana, Ivan i ima ih više, ali ne bih dodavala - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Neuljudniji su na prvom mestu Aneli, zbog svojih postupaka prema Janjušu. Na drugom mestu je Lakić, jer je postupao neljudski zbog rijalitija. Na trećem mestu Uroš Stanić, koji je komplet paket neuredne osobe - rekao je Samir.
Navešću Anđelu, jer je pokazala da će se vratiti na stari put, ali ipak neće. Broj dva je Uroš Stanić, koji ne voli nikoga, a sa svima je. Itekako je loš čovek i manipulator. Treća osoba je Samir Ramović. Nije onakvim kakav se predstavlja i sad je konačno pokazao kakav je, svojim ponašanjem i rečnikom - kazao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedva čekam da se završi ovo i da počne podela budžeta. Prva osoba je Uroš Stanić, dolaziš kao sa gej parade. Druga osoba kao da je došla sa sabora trubača, Sneža Kušadasi. Katastrofa mi je da neko dolazi neuljudan, prljav, na televiziji smo. Treća osoba Bojana, inspektor. Najneuljudnija prema sebi, Anđeli, svojim roditeljima i Anđelinoj porodici. Takođe i prema nama. Svima se uvlači, prešla je da bude poltron starim igračima. Pokazala se u najgorem svetlu. Želim joj da odgovara za sve što je radila porodici Šparavalo. Sve dođe na naplatu - završio je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.