AKTUELNO

Ratuju!

U toku je anketa. Ukućani biraju najdrskije osobe. Anđelo Ranković izazvao je buru reakcija svojim izabirom najdrskije osobe, Bojana ne prestaje da ga provocira, dok Ivan pokušava da ga ponizi.

Foto: TV Pink Printscreen

Na drugom mestu je korumpirani inspektor, ili ti džokej, takođe si i slina. Ona je drska ovde u svakom mogućem izlaganju, unosila se ljudima u facu i izazivala ih na fizički kontakt, govori Anđeli da je ku*vetina jer je bila sa Majčicom a devojka nije ništa loše uradila -rekao je Anđelo.
Odluči se šta si ti smigl ili smigolf, ni jedan argument nisi dao a meni je drago što osobe poput tebe nemaju argumente. Postoje veštački pe*isi za ove kojima ne može da se digne, pa ćemo da ti nabavimo jedan - odbrusila je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Drska si kad ulaziš u muški butik i kupuješ muške gaće jer si iskompleksirana što nemaš pe*is. Treća osoba je Ivan koji je trol buđola č*arinković marinković. On je drzak kada preti maloletnoj deci i drzak kada ne vodi računa o svojoj deci -rekao je Anđelo.
Jel dostojanstveno to što je pričala za Gocu krupijerku i uvukla ženu koja radi ovde u višednevnu raspravu -rekao je Ivan.
Po meni na prvom mestu je Kačavenda koja mi je drsko idbrusila nakoion što sam odbila cimet, na drugom mestu je Bojana bolesnica koja je pokazala drskost prema voditeljki i kad je rekla da će tužiti majku od svoje devojke, na trećem mestu je Danka koja mi je pretila - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š