AKTUELNO

Cimeri nisu previše žalili za njom.

Kompleks sagrađen za potrebe rijalitija nadomak Beograda večeras je morao da napusti neko od nominovanih kandidata. Nadežda Biljić je u toku prethodne večeri osvojila najveći broj glasova od strane svojih cimera, a Nena Petrović je zavredela najmanje simpatija milionskog auditorijuma, pa su zajedno provele noć u izolaciji.

Foto: TvPink Printscreen

Po dolasku Ognjena Amidžića u Belu kuću, nominovane zadrugarke su sledile njegova uputstva i odigrale igru u kojoj je trebalo da naređaju red plastičnih čaša, red papira i tako tri puta. Nakon toga, trebalo je da papir izvuku tako da se čaše naređaju jedna na drugu. Pošto ni jedna ni druga nisu uspele da urade ovaj zadatak, nije bilo dupliranja glasova.

Jedna ukućanka je imala 80 odsto, dok je druga osvojila 20 odsto glasova publila. Manje simpatija gledalaca ovoga puta imala je Nena Petrović.

Ona se odmah pozdravila sa svojim cimerima, a Nadeždi su čestitali na velikom broju glasova i na ubedljivoj pobedi uprkos tome što dupliranja glasova nije bilo.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Udarila je tamo gde je najviše boli: Miljana ŽESTOKO IZVREĐALA Matoru, došlo do TAČKE KLJUČANJA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'